keskiviikko 14. lokakuuta 2015

MEIDÄN PÄIVÄNyt, parin kuukauden jälkeen, tuntuu viimein hyvältä hetkeltä vilauttaa hieman tuota ihanaa ja ikimuistoista päiväämme teillekin, lukijani. 

Hääpäivämme, elokuun 15. oli lämmin ja aurinkoinen, kuin tilauksesta, olihan kesä ollut mitä oli.
Monen kuukauden uurastus pihalla ja hääjärjestelyissä, useiden tuntien univelat (pahimmat häitä edeltävältä yöltä), kolottava kroppa ja pieleen menneet jutut - kaikki tuo unohtui! Päivä oli nimittäin täynnä lämpöä, ihania, rakkaita ja tärkeitä ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa, itkuja, naurua, kohtaamisia ja rakkautta. Aivan mahtava päivä! (liian lyhyt tosin jos juhlakaluilta kysyttäisiin)

KIITOS kaikille jotka olitte mukana tekemässä juhlistamme täydelliset ja jakamassa kaikki nuo ihanat muistot jotka päivästä (ja yöstä!!) jäivät!

Pus.


4 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

Ihania kuvia, niistä huokuu upea tunnelma! Vaikka ollaan oltu näin virtuaaliystäviä enkä teitä juurikaan tunne, näiden tunnelmakuvien perusteella häät ovat varmasti olleet ihan teidän näköisenne! <3

NINNI kirjoitti...

Oi kiitos! Näin ollaan monelta kuultu, joten lienee totta, mutta kummakos tuo jos eivät olisi tekijöidensä näköiset ;)

Koti1898 kirjoitti...

Ihanan näköiset häät. Onpa ollut suloisten blogihäiden kesä, Parolan asemallahan avioiduttiin myös.

Onnea!

Unknown kirjoitti...

Kiitos paljon, Koti1898! :) Ennustin vuoden vaihteessa että tästä tulee rakkauden vuosi, ja niin siitä taisi tulla, ainakin mitä on saanut blogeista seurata ja kaverien päivityksiä lukiessa <3 ihanaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...