maanantai 14. huhtikuuta 2014

GOTCHA!

Sainpas!
Kauan sellaisesta haaveilin, yhteen kerran ihastuin, pitkään sitä metsästin ja sitten tärppäsi. Ihana espoolaispariskunta oli luopumassa omastaan ja minä tartuin oitis tilaisuuteen. Norden, länsinaapurimme huonekalujätin valikoimista jo aikoja sitten pois jäänyt musta vitriini; olit kiven alla, mutta nyt olet minun. Jes!

/ / /

Gotcha!
I dreamed about it a long time..the black Norden vitrine which is not available anymore. Some time ago a lovely couple from Espoo gave up his own, and I got it. Super!

8 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Ihana. Kyllä kannatti odottaa. On siinä ollut työtä saada sisältö harmoniaan :) Olet onnistunut.

NINNI kirjoitti...

Kiitos Ilona taas! Ihanaa kun käyt aina kommentoimassa :) Tuon kaapin sisällön harmonia syntyi huomattavasti nopeammin kuin itse kaapin löytyminen, ja kun palkkansakin eteen moista järkkäilyä harrastaa, ei tuottanut tuskaa tuo. Kiva jos miellyttää myös muiden silmiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ihania juttuja kaappi täynnä! :)

Tiina

NINNI kirjoitti...

Kiitos Tiina :) Siellä on vuosien keräilyn tulos; kirppislöydöt, sukulaisilta perityt ja saadut ja omat ostamat. Vielä mahtuis ainakin muutama aarre..

Niina kirjoitti...

No, mulla on myös unelmalistalla ollut musta vitriinikaappi. En ole kauhean aktiivisesti metsästänyt, koska tähän asuntoon ei mahdu enää mitään, mutta eiköhän vielä osu kohdalle joku päivä! Kiva blogi muuten, jäin lukemaan :)

NINNI kirjoitti...

Hei Niina ! Ja kiitos kommentistasi; oli kiva kuulla että blogini kolahti ja toivotaan että unelmiesi vitriini etsiytyy hyppysiisi vielä joku kaunis päivä :)

Aino kirjoitti...

Ihana! Vitriinikaappi on yksi omista haaveistani. Haluaisin sen ruokailuhuoneeseen, ison ruokapöydän kaveriksi. Mustana tietenkin... :)

NINNI kirjoitti...

Kiitos Aino! Kauniiden astioiden ja lasitavaroiden ystävänä vitriini on lähes välttämätön jos haluaa kaikki ihanuudet pitää esillä. Itse haaveilen jo toisesta samanlaisesta, tuo yksi alkaa olla jo niin täynnä ja vierekkäin olisivat ihan sievät. Ruokailuhuoneessa meilläkin :) Toivottavasti pukki on kuullut haaveestasi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...