keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

HULLABALOO!


Lyhyt väliaikatiedotus: Yksi kuva puhukoon.
On ollut hiukan hulinaa tässä.. Uuden tulokkaamme nimeämishäppeninki lähestyy uhkaavasti ja kämppä pitäis saada paraatikuntoon. Pensselit ja naulapyssyt on heiluneet kun ollaan A:n kanssa paneloitu, tapetoitu ja maalattu, tehty uutta ja korjailtu vanhaa viimeiset puolitoista viikkoa. Myös jo pidemmän aikaa, syystä tai toisesta roikkumaan jääneet pikkujobit, kuten lattialistat, on napsuteltu pois kuleksimasta, kuten kotipuolessa on ollut tapana sanoa.
Lapsien hengaillessa mukana ollaan opittu taas roppakaupalla itsestämme (mielenhallinta) sekä ajankäytöstä ja tehokkuudesta. Vaikka raskasta on ollut ja tulee viimeiset päivät vielä olemaan, niin ai että lämmittää mieltä nähdä valmista jälkeä! On aivan mahtavaa nähdä konkreettisena edessään asioita joista on tähän asti vain haaveillut tai jotka on nähnyt "sielun silmin" jo pidemmän aikaa. Voimaannuttavaa, ja sillä powerilla jaksaakin taas mennä jatkamaan!

/ / /

We have been a bit of hullabaloo previous week and a half. Therefore a little quieter here..sorry.. A new member of our family christening is approaching and the house needs to get in shape, so I go here to continue..

2 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Tässä viikon lattioita maalanneena olen päivitellyt mielessäni kuinka mahtavaa remontointi on. Se kun työn tulos ei voisi konkreettisempi olla.
(Ja kyllä muuten nukuttaa aika mukavasti öisin.)

Meillä myös sanoin, että kun alan maalaamaan lattioita, niin eikö se puhelin ihan varmaan kohta soi ja tarjotaan lisää töitä. Ja heti kun maalasin ylimääräisen huoneen lattian, soi puhelin ja meille tarjottiin uutta kriisisijoitusta ;)

Tollaset juhlat on kyllä oikein hyödyllisiä! Sellaset jutut on just tosi ärsyttäviä, mitkä jää tekemättä ja aina ne kummittelee..pieniä juttuja, mitä ei vaan saa valmiiksi. Sitten kun kerralla ottaa ja tekee, niin ihmettelee miksi ei ole tehnyt jo niin paljon aikaisemmin?

Miten teillä on muuten lähtenyt pienen kanssa menemään? Tai nelihenkisenä perheenä?

NINNI kirjoitti...

Heippa Ilona! Osuit naulankantaan; niin juurikin se menee! Helppo nyt taas puhua kun on suurinosa to do-listalta jo ruksittu veks, mut tosiaan tässä vois miettiä ja kattoo peiliin, miksei tosiaan oo aikasemmin saanu aikaseks. Kai se vaan on niin et tarvitaan tarpeeks motivaatiota, ja nyt sitä on. Mun henk.koht. porkkana on se hetki kun juhlat on ohi ja koti valmis ja voi vaan olla ja ihastella. Ja mikä parasta nauttia arjesta perheen kanssa yhdessä ilman remppaa.
Meidän elo 4-henkisenä perheenä on lähtenyt sujumaan ihan kivasti, sitten alkukiukuttelun jälkeen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...