tiistai 10. heinäkuuta 2012

WHALES AND VACATIONHeipat lomalta!
Ollut hiukan hiljaista täällä.. Ollaan lomailtu nyt vähän reilu viikko. Yhdessä - ensimmäistä kertaa noin seitsemään vuoteen. Tähän mennessä mammalla ei ole ollut oikeaa, palkallista lomaa olleenkaan, ja isin kanssa yhtäaikaa vietetty kesäaikakin on jäänyt aika vähiin jos hoitovapaata ei lasketa mukaan. Nämä seikat huomioiden ollaankin otettu lomasta tähän mennessä kaikki irti!

Ensimmäinen lomaviikko vietettiin melkein kokonaan Savossa mamman sukulaisia koluten ja kirppiksiä kierrellen. Sieltä lähti mukaan myös tuo ihastuttava valas-taulu, jonka jo kerran jätin hankkimatta, mutta joka on kuitenkin kummitellut päässäni aina harmitukseen asti.

Lomamme on ollut varsin tapahtumarikas alusta alkaen, Savon reissun lisäksi. Ihan loman alussa vaihdoimme pitkän harkinnan ja etsiskelyn jälkeen autoa, kävimme ensimmäistä kertaa Metsänkylän Navetassa, kadotimme (ja löysimme!) Noan kauppakeskuksessa, vietimme kivan shoppailupäivän Kuopiossa, kävimme K. Rosbergin ja M. Häkkisen varikkobussissa (kiitos Hanna!), oltiin lauantaina ihanissa häissä Gardeniassa (kiitos G&K), murtauduimme sunnuntaina omaan taloomme Noan paiskattua oven kiinni (avaimettomina, kengättöminä ja puhelittomina), hankittiin ruohotrimmeri ja laitettiin sillä "viidakko" matalaksi, sekä naulapyssypaketti sillä seuraamuksin että tänään aloitimme sisäkattojen paneloinnin pienten grillikekkereiden päätteeksi.

Vielä on lomaa ja kesää jäljellä, onneksi. Missiona on nimittäin saada jo liian kauan sitten aloitettu makkariremppa vihdoin päätökseen, ja käydä ehkä vielä uudestaan Savossa. Suunnitelmissa olisi myös pyörähtää päiväseltään Tampereella ja kesäistä Porvootakin olisi kiva päästä kurkkaamaan.
Katsotaan mihin nämä puolisentoista viikkoa riittävät.. Ei paineita.

We are on holiday.
All kinds of things have happened and much has been achieved. We have among other things changed the car, gone in Savo, toured lots of flea markets (found that whale board), have lost and found Noa in shopping centre and done a bedroom renovation which has taken too long. There is about one and half weeks left for our summer holiday, fortunately, because we `ve planned to visit again in Savo, go to Tampere and go to look the summery Porvoo. We`ll see.. No pressure.

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Tulkaa ens kerralla käymään meillä ;)

NINNI kirjoitti...

Hei Hanna! Missäs te pidättekään majaanne? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...