maanantai 16. heinäkuuta 2012

NO MORE THAN 5 + 1 BAG


 
Rakastan simppeleitä nahkalaukkuja. 
Olen vuosien varrella onnistunut haalimaan pahvilaatikollisia erilaisia laukkuja - on nahkaa, keinonahkaa, muovia. On kylmälaukkua, käsilaukkua, clutchia. On vuodelta 1920 ja -70 ja -80. Ja lisää tulee koko ajan!
Olin jo ennen tammikuista Pariisin matkaani väsynyt noihin kaikkiin pusseihin ja nyssäköihin jotka kulkevat mukanani muutosta toiseen, ja päättänyt satsata "laatuun". Enkä nyt tarkoita mitään guccia tai gabbanaa, vaan ihan ehtaa merkitöntä 100% nahkaa, mielellään vielä mukavan pehmeäksi ja sopivan nuhjuksi käytettyä. Päätökseni piti, ja hankin reissultani parikin kapsäkkiä, molemmat nahkaa, toinen uusi, toinen kierrätetystä nahasta valmistettu säkki.
Musta säkki oli talven suosikkini kunnes siitä katkesi toinen hihna, ja se unohtui naulakkoon odottamaan korjausta. Kaikesta huolimatta kesän tullen huomasin raahustavani kulahtanut kangaskassi olallani.

Nyt kun olen pysynyt päätöksessäni hankkia vain nahkaisia laukkuja (yleensä kierrätettyjä), on seuraava päätökseni tuunailla vasta kierrikseltä löytämäni pystynaulakko käyttöön mahd. pian, niin että saan ripustettua näkysälle kaikki, eli toivon mukaan "pienen" inventaarion jälkeen vain noin viisi laukkua. Näin ehkä tulisi vaihdettua laukkua hieman useammin..

Kuvissa tämän päivän laukkulöydöt. Ruskea pieni satulalaukku kustansi 6 euroa ja musta vastaava ja mukavan nuhjuinen 3 euroa. Musta nahkainen "clutch" oli muotoutunut kahvat irroittamalla, joista muistona siistit pikku reiät lukon molemmin puolin, mutta sepä ei varsinkaan hintaan nähden (2 e) menoa haittaa. Ja koska ei ole remmiä mistä roikottaa, jää naulakkoon enemmän tilaa muille ;)
Ja kuten ei laukkujakaan, ei minulla ole raitoja tai pallojakaan koskaan liikaa - pallopaita kotiutui eurolla.

Ps. Niin, ja ne kaikki ylimääräiset laukut aion myydä lähiaikoina pois.. Laukkufriikit varokaa - saatan huudella niistä täälläkin.

I have too many bags and purchased more of those all the time.
Nowadays I buy only recycled leather bags. Today I found these three glories - brown and black saddle bag and black clutch, and the total was only 11 euros.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihania laukkuja! T. laukkufriikki ;)

NINNI kirjoitti...

Kiitos Jonna! Tykästyin niihin aikalailla itsekin :) Katotaan jos nakkaan vaikka tänne kuvia myytävistä laukuista, niistä kaikista helmimmistä tottakai ;)

Jonna kirjoitti...

Joo! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...