tiistai 17. heinäkuuta 2012

THE WHITE POT

Pannut sen kuin lisääntyvät. Tämä valkoinen kaunotar halusi päästä mukaani eiliseltä kirppiskierrokselta, eikä minusta ollut ein sanojaksi. Yritin kyllä. Se on jo toinen kahvi-/teepannu kuukauden sisään, ja avokkini totesikin osuvasti eilen sen nähdessään että voidaan kohta keittää niillä sumpit koko suvulle..
Jos totta puhutaan, tykkään tästä uudemmasta eniten - onhan se sentään mustavalkoinen ja emalia. Amigokin on kiva, mutta tähän verrattuna varsin moderni ja jopa hiukan maskuliininen. Ehkä annan sen avokilleni seuraavana synttärinä kahvipaketin kera. Hehee. 
Voi kunpa keittiö olisi siinä kunnossa että siellä viitsisi ottaa kuvia.. Alkaa jo itteenikin puuduttamaan nämä ainaiset "tuotekuvat" joissa ei tapahdu mitään. Ehkä syksyllä sitten..sitten kun pannut porisevat hellalla ja ilmassa tuoksuu saapuva talvi.

I found this beautiful white pot yesterday at a flea market. It`s already second coffee pot I`ve bought at in a month. I just hope that our kithen would be in the condition that there could take pictures..but no, it`s as terrrible as before. Sorry about these boring product photos. Maybe in the autumn this photo situation will be better..
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...