sunnuntai 4. syyskuuta 2011

WHITE KITCHEN


Olen tässä lähipäivinä tsekkaillut postilaatikoiden lisäksi hieman myös keittiöitä..
Valkoinen keittiö viehättää, koska tuleva kyökki ei ole ihan suurimmasta päästä, ja onhan tuo valkoinen aina vaan niin ajaton ja omalla tavallaan helppo valinta. En haluaisi kuitenkaan mitään perus topia tai nixiä, vaan jotain simppeliä sopivilla mausteilla. Jotain vanhahtavaa mukana saisi olla myös, onhan tuleva kotimmekin jo yli 130-vuotta vanha. Mitään ihan maalaisromanttista meininkiä en kuitenkaan halua jo ihan siivouksenkaan takia. Peiliovien kuvioiden hinkkaus ja putsaaminen kun ei sovi tämän emännän hermoille.
Siksipä mieli halajaisi tuollaisia Kvänumin valkeita 50-luvun henkisiä, täyspuisia kaappiloita, varsinkin noita alakaappeja. Yläpuolelle tiililadottu valkoinen perus suorakaide kaakeli ja hylly, pari. Eikä nuo ylimmän kuvan yläkaapitkaan ihan mahdottomilta näytä visioissa, varsinkaan jos siihen alle vois sujauttaa tuollaisen ihanan lasilokerikon.

Kitchen planning.. White 50th century kitchens from Kvänum.

Kuvat valmistajan sivuilta

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Hei! Sattumalta löysin blogisi. Jos kaipaat vanhoja kettiönkaappeja meiltä löytyisi, yhdessä kaapissa on vanha lasimausteikko! :)

NINNI kirjoitti...

Jooooo Petra joooo!! Haluan haluan!! Miten saan suhun yhteyden?! Laitatko mulle sähköpostia vaikka: ninni_pinni@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...