sunnuntai 4. syyskuuta 2011

SAM vs. APPLE

Auttakaa ny naista hädässä!! Sen tiiän että valkee se on, mut kumpi? Samsung Galaxy II vai iPhone 4? 
Kommentteja ja perusteluja kaipailisin.

Toiset sanoo että iPhone on nätimpi.. no onhan se nätti ku sika pienenä, mutta aasin siltaa pitkin köpötelläksemme se on myös pienempi. Jotkut sanoo että iPhone ei kestä pakkasta. No Sampalle taas ei oo kivoja koteloita, kuten esim. Ordning&Redan nahkakotelot. Vai onko?
Sampassa taitaa joutua kikkailemaan muistikortin kanssa, mut mitäs sitten jos omppunen hajoo - saako sieltä tietoja, kuvia yms. ulos mitenkään helposti/halvalla? Sampassa tiedot säilynevät muistikortilla minkä voi poistaa noin ikävästi sattuessa..
Wut wut?

White it is, but which one? Samsung Galaxy II or iPhone 4? Help and comments needed.

6 kommenttia:

Dooda kirjoitti...

Mä mietin ihan samaa vastikään. Päädyin iPhoneen, mutten ulkonäön takia vaan ihan käytettävyyden takia. :) Sampastakin on kokemuksia, ja koin sen huomattavasti hankalammaksi, kuin tämän omenaisen. Muuhun en enää vaihda. :)

Aniliini kirjoitti...

Ehdottomasti Samsung :) GS2:ssa on rajoittamaton Android, se on tehokkaampi ja siinä on suurempi ja kirkkaampi näyttö. Semmonen siis pakettiin!

TeaOrvokki kirjoitti...

samsung gs2 on goood. itellä käytössä ja tosi hyvä, iso näyttö...ei liian iso ja kaikki hyvää, hyvä kamera!!! hyvä, hyvä!! :D

NINNI kirjoitti...

IIK! Apua! One vote to Apple, two votes to Sam.. Omppua halusin eka, mut kun näin et samppaakin saa valkeena, mieli alkoi muuttua, ja nyt en enää tiiä :D Blondit on haluttuja, joten jonot on pitkät ja haluisin uuden kalikan äkisti. Saatan siis hairahtua kumpaan vaan, kumpi nyt sattuu eka käteen osumaan.. Kerron sitten miten kävi :)

hheidi kirjoitti...

Ompun ku synkronoi säännöllisesti, nii koneelta saa tarvittaessa tiedostot ja ohjelmat, jotka on puhelimessa edellisessa synkkauksessa ollut.

Mulla on ollu iPhone nyt pari kuukautta ja en voi muuta ku suositella. Niin hyvä käyttää, tosi tarkka näyttö. Ja antenni on ihan huippu. Tällä hetkellä meillä mokkula pötköttelee laatikossa ku iPhone toimittaa sen virkaa. Ei pärjää edes naapurin netti iPhonen netille!:D

Ja kyllähän iPhonen näytönki saa kirkkaaksi. Moni pitää vähemmän kirkkaana, ettei ensinnäkään akku kulu niin paljoa ja toisekseen, näyttö on tosi kirkas sen jälkeen, ku on tottunu vaikka puoliteholla olevaan kirkkauteen. Jos tuolla kuvan terävyyttä tarkotetaan, niin en kyllä usko, et tälle pärjää mikään!:P

KAROLIINA kirjoitti...

iPhone ehdottomasti! Mulla on toi nelonen eikä pakkasella ollut mitään ongelmia, ehkä aavistuksen hitaampi vaan. Ärsytti vain se ettei näyttö toimi hanskat kädessä.
Mut älä vielä osta, oota kun ens kuussa lanseerataan iPhone 5, viimeistään ens vuonna tulee Suomeen. Se on PALJON nelosta parempi eli varmaankin täydellinen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...