torstai 22. syyskuuta 2011

MY CHOICE


Tein valintani. Se on Samppa, valkoinen Samppa. Anteeksi omppu-ihmiset.
Päätös tapahtui näppituntumalla, ihan kirjaimellisesti. Tykkäsin siitä miltä luuri tuntui kädessä. Siinähän se kuitenkin hyvin pitkälti viihtyy. Se on kevyt, pehmeä ja nättikin vielä.

Luuri on ollut käytössäni nyt vajaan viikon ja olen kyllä tykännyt. Tosin ei mulla hirveemmin ole vertailupohjaa muihin älykköihin, mutta eikös se niin mene, että kun ei tiedä paremmasta ei sitä välttämättä osaa kaivatakaan? ;) Ainut mikä tosin tökkii, on netti kotona. WiFi siis. Muualla se toimii loistavasti, mutta kotona ei tartte edes haaveilla pyörivänsä interwebin ihmemaassa. Sähköpostit saa välillä luettua, mut esim. googletus tai youtube tai FB ei wörki..
Missäköhän vika? Teen varmaan jotain tosi väärin.. Hjälp!


My choice was Samsung Galaxy SII. Sorry Apple-people.

4 kommenttia:

KAROLIINA kirjoitti...

Päätös on hyvä jos se tuntuu itestä hyvältä! :) Ja onhan toi kaunis!

iPhone tosiaan tuntuu ilman bumper-kuorta ihan kamalalta. Se on jotenki teräväreunainen ja tuntuu et tippuu kädestä. Vitosesta on kuulemma tulossa sellanen ihana pyöreä niinku iPhone 3Gs oli. Sitä täällä Apple-fani oottelee.

Jonna kirjoitti...

Mulla on tuo samppa mustana ja tykkään! Netti toimii kotona moitteettomasti mutta nuyalla takkuaa :-/ en tiedä miks.

Anonyymi kirjoitti...

miehellä oli saunalahden netti niin ei kotona toiminut ollenkaan,tai todella heikosti.Dna:lla toimii erittäin nopsaan.En sit tiiä sehän on paikkakohtaista..me ollaan täällä pohojoos-pohojanmaalla:)

TeaOrvokki kirjoitti...

jos se netti tökkii niin koita, että otat 3g:n pois päältä ja sitten takas. välillä mullakin tökkii, mutta ton jälkeen wörkkii taas! hyvä valinta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...