torstai 22. syyskuuta 2011

ANNOYANCE


Kävin viikko sitten pitkästä aikaa lähikirppiksellä, ja voi että alkoi harmittamaan..!
Eräässä pöydässä koreili, mitkäs muutkaan kuin Finlaysonin mustavalkeat Optiset Omppu-lakanat, vähän käytettyinä ja erittäin siistissä kunnossa. Ja HALVALLA! 6e gipale + tyynyliina 2e. Enhän ollutkaan kuin juuri ostanut ne uutena, alesta tosin, mut kuitenkin.
Teki mieli ostaa nuo kuitenkin ihan löytämisen ilosta, mutta ajattelin olla hieman parempi ihminen ja jättää tuon tunteen jollekin toiselle onnekkaalle. Oli tarkoitus täälläkin heti mainostaa että sieltäpä saisi kun hakisi pois, mut kappas, en sitten ehtinyt, mikä ei mitenkään tätä nykyä yllätä.

Noh, hermoja lepyttämään nappasin samaisesta pöydästä kuitenkin omppu-kuosia kankaana, josta ajattelin surautella pojulle omat lakanat. Sit ollaan kaikki samannäköisten peittojen alla.
Löysin vielä toisesta pöydästä kivan mustavalkoisen vinoraitakankaan, joka sekin päätynee lakanoiksi tai koristetyynyiksi. Saa nähdä.. Tällähetkellä Singerin kaivaminen laatikostaan tuntuu ylivoimaiselta, tuntunut jo hetken, minkä kyllä huomaa kun kurkkaa kangaskaappiin.. Se pursuaa!
Ja parin kuukauden päästä pitäisi olla nurkat tyhjinä eikä uudesta säilytyspaikasta ole vielä varmuutta.. Luulenpa että huutiksessa käy kohta suhina!

I found the used Finlaysons Optic Apple bed sheets from flea. I leaved them to someone else because I just bought the same as a new. How annoying! But I stil bought a Optic Apple fabric and the another black&white one with diagonal stripe.

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kivat löydöt! Millä kirpparilla sä käyt?

NINNI kirjoitti...

Moi Jonna! Se on yleensä tuo Aino-kirppis missä tulee seikkailtua..niin nytkin ;-)

Jonna kirjoitti...

Onko se se mikä on siinä kannelmäen asemalla?

NINNI kirjoitti...

Sepä se :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...