torstai 4. elokuuta 2011

DOTS&STRIPES
Tänään ne tuli,  uudet lakanat. Kauaa ei tarttenu ootella, mut käyttöön ne saadaan vasta kun isi on käännytelty yksipeittoisuudesta kahteen. Pientä jupinaa tuli jo lakanoita esitellessäni, mut eiköhän se siitä. Jos ei muuten, niin näytän laskun. Hehee. Marit oli pakko-ostos nyt kun niitä saa, Finlaysonin omppuset lähti alekorista samaan pakettiin kun halv(emm)alla sai.
Sitten pitäiskin lähtee metsästämään täkkejä. Sen tosin taidan jättää suosiolla myöhemmäksi, kenties jopa sinne saakka kun on uusi katto pään päällä ja oma nurmi jalkojen alla.

I bought new sheets. Marimekkos tricot sheets and Finlaysons Optical Apples because they were cheap (-er).

4 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

No voi vitalis. Mun oli ihan pakko hankkia myös nuo raidalliset ihanuudet. Pistin heti pesuun, jotta pääsevät jo huomenna käyttöön. Kirpaisi, mutta kovasti monet ovat kyllä kehuneet.

Tiinakaisa kirjoitti...

Oih, nuo raidalliset ois kyllä herkut! Meillä oli nuo omput hetken käytössä, mutta en yhtään tykännyt niiden laadusta. Oiskohan nuo Marimekon paremmat..

Iitunen kirjoitti...

Siis mitä,missä on musta-valkeet omput alelaarissa?? :O Mäkin tahdon! (Tahdon tosin vielä enemmän nuo raidalliset... :D )

NINNI kirjoitti...

Iitunen: Hobbarista niitä sai ainakin vielä tovi sitten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...