perjantai 15. huhtikuuta 2011

SHITTY FEELING


Iltaa.
Eipä voisi enää paskemmiksi viikonloppufiilikset muuttua ihanan aurinkoisen päivän jälkeen. Ei paljoa naurata.. Saimme eilen luettavaksemme kolmisenkymmentä A-nelkkua täyttä tavaraa ja tarinaa The Talosta. Osingoille halusi myös banketti, joka ilmoitti sitten tänään laittavansa luukut kiinni meidän nenän edestä. No cooperation. 
Ei toisaalta yllättänyt..
Jumalauta, tää on kun tuulimyllyjä vastaan taistelis!
Ensviikolla aletaan koittelemaan kepillä sitten muita kirstuja.. Harmittaa vaan kun taas joutuu aloittamaan neuvottelut puhtaalta pöydältä ja siihen tuhrautuu aikaa.
Sitä ennen toivotaan parasta, pelätään pahinta ja kiristellään hampaita.

Mut taistelu jatkuu niin kauan että joku Suomen roopeankoista uskoo meihin!

HAUSK(EMP)AA VIIKONLOPPUA!


Sorry, no translation. Feeling too shit. But have a fun weekend!

4 kommenttia:

tuija kirjoitti...

voi kura! toivottavasti asiat kääntyy pian parhain päin! tsemppiä!

ooona kirjoitti...

:(

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Oi kuule, kuulostaa niiiiin tutulta! Montakohan pankkia me käytiin läpi ja usko oli todellakin jo mennä, kunnes vihdoin tuli se yksi tyyppi, tyyppi joka oli jo sanomassa myös ei, mutta huomasi että hei, kyllä nämä tyypit on nyt tosissaan eikä ehkä mokaakaan juttua. ja niin se laina lopulta saatiin ja täällä asutaan.:) Älkää siis luopuko toivosta!:) Tosin toi on kyllä tosi paljon kiinni virkailijastakin, eikä vaan pankista....

NINNI kirjoitti...

Olitte niin mielessä kun alkujärkytyksestä tokenin! Muistelin lukeneeni blogisi alkutaipaleella jotain samanmoista :) Voitaisko sähköpostitse vaihtaa hiukka salaista informaatiota tästä The Guysta? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...