maanantai 18. huhtikuuta 2011

FACE AS AN ASS
Ruma ja pelottava. Näyttää Suomen tulevaisuudelta. Ruotsiin muutto alkoi taas kummitella mielessä.. Nyt siihen olisi hyvä syykin.

Ugly and scary. Looks like the future of Finland. Moving back to Sweden began to attract again.. Now there´s a good reason for it.

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minuakin pelottaa tämä meininki. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan, miten persujen ja Suomen nyt käy.

essipessi kirjoitti...

Pitää vaan muistaa, että Soinin mielipiteet ei oo kaikki perussuomalaistenkin mielipiteitä.. Mutta aika mielenkiintoiselta musta ainakin näyttää tää asetelma! Itse en tosiaan pidä persuista, mutta pakko se on myöntää, että oli niilla muutama ihan hyväkin juttu niiden vaaliohjelmassa esimerkiksi se, että toimeentulotuessa ei sais katsoa tuloiksi lapsilisiä.. Katsoo vaan, että kuinka hyvin taas puolueet pitävät lupauksensa, jos yhtään menee niinkun viime vuosina, ei mitään muutosta tulekkaan!

Laura kirjoitti...

In Finland 17.4.2011 will be remembered as the day when the traditional Palmsunday turned into the Facepalmsunday...

Satu kirjoitti...

Jotenkin mä oon essipessin kanssa samoilla linjoilla. Tää oli kyllä jännittävin pitkiin aikoihin, mut usko ei riitä siihen, että 39(?) perussuomalaista 200 kansanedustajasta saisi mitään sen kummempaa aikaan. Eihän hän (Soini) ole Eu:ssakaan mitään kummallista aikaan saanut, vaikka suurin eväin ja takki auki sinne lähti.

Ja onneksi Kokoomuslaisia on kuitenkin enempi.

Minna kirjoitti...

Joo, valitattavasti minua ei yhtään innosta näiden Halla-Ahojen tms. pääsy eduskuntaan.

Rillirousku kirjoitti...

Halla-aho kylmää eniten. Yksikin rasisti Suomen asioista päättämässä on liikaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...