torstai 17. helmikuuta 2011

NOA`S SHOPPING

Hejsan alla! Me ollaan takaisin kotikuvioissa. Eilen tuli rykäistyä tänne ihan alkulämmittelyksi pari postausta muista aiheista, mutta tänään päästään sitten itse asiaan, eli länsinaapuriin kohdistuneeseen reissuun, mistä siis palasimme eilen.

Itse reissusta lisää vähän myöhemmin, ensin on pakko kertoa Noan ostoksista, joista suurinosa tarttui mukaan Åhlensilta. Oijoi. En ole koskaan ennemmin kyseiseen liikkeeseen eksynyt sisälle, mutta nyt tuli ovien kohdalla tunne että sisään vaan. Eikä sisustus- ja lastenosastot jättäneet kyllä kylmiksi. Noalle ois ollu vaikka mitä ihanaa tarjolla, ja mukaan tarttuikin mm. tuo raikas keltavalkoinen body ja mustavalkoinen yökkäri. Bodyn vinoista raidoista tulee ihan mieleen ne retrot peltipurkit joita ainakin sinisinä ja punaisina on näkynyt blogeissa ja kirppareilla :) Mutta. Tuo Åhlensin lastenosasto pitää kyllä metskaa joskus toistekin, sen verta kiva tarjonta ja SOPIVAT hinnat ennen kaikkea!

Syksyllä edellisen kerran Söderissä käydessäni osui Ringgatanilla kohdalle ihana lelukauppa, jonka ohi ei nytkään päästy. Runsaasta ja kivan perinteikkäästä valikoimasta (ei isojen tehtaiden muovihärpäkkeitä) napattiin mukaan miniatyyri norsu Schleichin valtavasta valikoimasta jo aiemmin hankitun lehmän kaveriksi, sekä puinen helistin, jossa on ihanan lempeä ääni. Noan joululahjaksi saamat muovihelistimet metallikuulineen aiheuttivat mammalle lähinnä päänsärkyä kovaäänisyydellään..
Laivalla isi heltyi ostamaan Noalle vielä suuren suuren Barbapapan, syystä että mamma ei halunnut itselleen hajuvettä tai muutakaan kosmetiikkaa tax freestä. B-papa onkin paljon kivempi! Uusi painikaveri Noalle :)

2 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

Meidänkin ensimmäinen Barbapapa on kotiutunut aikanaan ruotsinlaivalta! Sitten kävi niin, että sen piti tietenkin saada kaveri ja hups, kohta pieniä papoja oli kolme! Varokaa siis, mikäli hommaatte toisen kaveriksi - plop plop :)

Kivoja ostoksia, erityisesti tuo keltaraitainen body! Täytyykin tosiaan seuraavalla Tukholman keskustaan suuntautuvalla reissulla käydä tsekkaamassa Åhlensin lastenosasto.

Ninni kirjoitti...

Plop plop tosiaan,toi kun oli jo toinen Barba laivalta! :D Eka ostettiin musta medium, nyt pinkki large. Seuraavaks varmaan sit joku small-kokoinen kaveri.
Åhlens, josta noi kamat on, oli Söderissä Ringgatanilla, muta cityssa varmaan vielä paremmat valikoimat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...