keskiviikko 29. syyskuuta 2010

MISSION COMPLETE

Hej igen! Olin tosiaan viime viikonlopun Södermalmissa tarkoituksena juhlia vanhenemistani sekä shoppailla synttärilahjarahoilla. Ja senhän mamma osaa! Juhlittua tuli ja rahat meni. So mission complete.
Sittemmin olenkin nähnyt märkiä päiväunia kaikista niistä ihanuuksista joihin matkakassa ei riittänyt, ja niistä joiden kuljettaminen lentokoneessa olisi ollut lähes mahdotonta tai ainakin kallista. Mutta kuten jo mainostinkin, eihän sieltä tyhjin käsin ja laukuin pois tultu. Ehei!

Meidän hotelli oli aivan mahtavassa paikassa shoppailua silmällä pitäen! Vastapäätä sijaitsee Ringen-kauppakeskus, jonka uumenista löytyy sisustajille mm. Bolagret ja Stockhome. Vierailtiin epäonneksemme vain jälkimmäisessä (koska mamma sotki tuon ekan paikalliseen pitkäripaiseen), mutta sekin sai jo kruunut pyörimään hyppysissä. Stockhome oli ihanin värein kyllästetty tavarataivas, ja kaikki mitä olisin sieltä halunnut, ei mahtunut kyytiin. Höh. No ensikerralla mennään sitten autolla tai ainakin laivalla.
Ringenissä oli jotkut hulabaloopäivät - kaikissa liikkeissä oli alennuksia ja tarjouksia. Design Torgetilla sai 20-pinnaa alennusta yhdestä tuotteesta, joten pakkohan sielt oli jotain ostaa. Mukaan tarttui Noalle pieni led-yövalo. Ei pöllömpi. (jos olisin ollut rahoissani, olisin käyttänyt alennuksen Hang It All-naulakkoon tai String-hyllyyn)

Eksyttiin myös puolivahingossa paikalliselle pihakirppikselle kauppakeskuksen taakse. Pöytiä oli todella vähän eikä tavaraakaan kovin paljon, siksi löytömme ilahdutti sitäki enemmän. Silmiini osui nimittäin iso pino kirkkaita Palaset-lehtitelineitä ja hintaa niillä ainoastaan 20 kr/kpl! (eli n. 2e) Olisin ostanut kaikki, mutta tyydyin vain kahteen sattuneesta syystä. Ystäväni löysi sieltä myös upeat mustat viinilasit 20kr/4kpl.
Edullista, sanoisin.
Kirppiksen jälkeen käytiin heittämässä kamat hotellille ja jatkettiin matkaa kohti Götgatanin toista päätä. Matkan varrella eteen tipahteli vaikka mitä ihania putiikkeja ja älyttömiä tarjouksia, mutta päättäväisesti porskutimme eteenpäin. 10 gruppenilla piti käydä ihastelemassa upeita printtejä, Weekdayltä hakemassa ideoita pukeutumiseen ja vähän tuliaisia ja Granitin musta-valko-harmaa-maailmassa tuhlattiin viimeiset hilut jättimäiseen paperiklemmariin. Mitähän sillä tekis? Taidan ripustaa siihen seuraavat Helsinki-Tukholma-Helsinki -liput. Pakkohan tuonne on uudestaan päästä!

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Ollut varmasti mukava reissu! Tuollaista vapaata arjesta tarttis itsekkin ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...