tiistai 6. heinäkuuta 2010

KAHDEN KERROKSEN KOTI

On tullut aika esitellä meidän koti.
(nyt, kun vihdoinkin saatiin toimiva kuvankäsittelyohjelma koneelle!)
Tervetuloa ohjatulle esittelykierrokselle!1. Hei ja tervetuloa! Olet juuri astunut meidän pikkueteiseen eli tuulikaappiin. Täällä säilytämme työkalut, koirien harjat ja kakkapussit sekä hihnat, avaimet yms.
2. Sitten astumme eteiseen, joka onkin avoinna joka suuntaan - ulos, keittiöön, yläkertaan ja olkkariin - kämppämme "höylätyin" kohta siis.
3. Tässä vaiheessa käväistään alakerran wc:ssä, arkivessassamme, joka on vielä alkuasussaan. Remonttia odotellessa siirrytään eteenpäin..
4. Keittiö on kodin sydän, niin myös meillä. Keittömme sijaitsee askelman ylempänä muuta kämppää. Muista siis nostaa jalkaa! Täältä näkee ulos pikkuikkunasta, mutta myös olohuoneeseen madalletun seinän ansiosta.
5. Olohuoneesta tehtiin iso; siellä löhöillään, tehdään töitä ja myös syödään. Ikkunoista voi kurkkia sisäpihalle tai seurailla kokin puuhia keittiössä.
6. Täällä voi leikkiä! Noa-pojan huone on pieni, mutta niin on poikakin.

Noustaas sitten rappusia yläkertaan.

7. Porrastasanne, vai mikä tää nyt oiskaan nimeltään. Yläeteinen? No, sieltä pääsee kuitenkin makkariin, terassille ja kylppäriin. Sinne siis.
8. Kylpyhuone eli kansankielellä kylppäri. Paikka, joka rempattiin ihan ekana kun tänne muutimme.
9. Kylppärin luksuselementti, minisauna! Tänne paistaa ilta-aurinko ihanasti kylppärin pikkuikkunasta.
10. Saunasta voisi siirtyä vilvoittelemaan terassille, mut ei mennä sinne ihan vielä. Mennään ensin makuuhuoneeseen eli makkariin. Täällä nukkuu koko perhe koiria lukuunottamatta perhepedissä. Myös Noan oma sänky on kannettu tänne, vaikkei pikku-herra siellä vielä paljoa viihdykkään.
11. Viimeiseksi muttei vähäisimmäksi, meidän kattoterassi eli tutummin terde. Täällä nautitaan kiireettömien aamujen aamupalat sään salliessa valokatteen alla, otetaan aurinkoa aamusta alkuiltaan jos paistaa, ja jos ei paista, grillataan.
. . .
Sellainen on meidän kahden kerroksen koti.
Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaankin!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...