perjantai 2. heinäkuuta 2010

TALOUNELMIA ja UNELMATALOJA

Tää täti potee nyt armotonta talokuumetta! Ai jumankekka! Niin, vaikka nykyisen asumuksen remonttipölyt on just ja just ehtiny laskeutua.
Olen pläräillyt Oikotien sivuja muutamia viikkoja, turhaan. Turhaan siinä mielessä, ettei oman talon hankinta ole ehkä just nyt ajankohtaista. Mut onpahan ainakin tullut itselleni (ja läheisillenikin!) selväksi millainen unelmataloni olisi.

Se olisi tälläinen....tai tälläinen..


..tai tälläinen..


Tuntomerkit:
- n. 150m2
- keltainen tai muu vaalea
- mansardi- tai harjakattoinen
- 2- tai useampi kerroksinen
- wanha puutalo, max. 1950 rakennettu
- ruutuikkunainen tai vastaava
- lautalattiainen (tai ne ainakin löytyisi jostain muovimaton alta)
- enempi tai vähempi remontoitava
- omalla pihalla, jossa olisi vanhoja puita ja ainakin yksi piharakennus mistä saisi kunnostettua söpön vierasmajan/työhuoneen
- lähellä Helsinkiä (max. n. tunnin matkan päässä)
- meidän rahapussille sopiva.

Löytyishän nuita kaikki muut tuntomerkit täyttäviä, paitsi tuon viimeisen..
*masennus*

3 kommenttia:

yummy kirjoitti...

Katelkaa ihmeessä täältä Lahdesta! Tuo tokavika kohtakin nimittäin täyttyy mainiosti vaikkei sitä moni tajua ajatella (48min nopeimmalla junayhteydellä ja muutenkin vaan just toi tunti) ja hinnat on aika eri luokkaa kuin HKI+ympäryskunnat

t. meillä kaikki mitä sun listassa ja hinta alle 160t (ei paha...)

Jake kirjoitti...

Hyvä yummy! Lahti on tosiaan monesti ajallisesti lähempänä Helsinkiä kuin vaikkapa Kirkkonummi. Jostain syystä pk-seudun ihmiset katsovat Lahtea hieman vinoon. Lahteen vain, sieltä löytyy tuollaisia puutaloja vaikka kuinka. Ja jos tulette tänne luoteeseen, niin hinnat ovat jo alle 60t per talo.

Ninni kirjoitti...

Kiitokset näistä rohkaisevista kommenteista :) Myös Lahti on nyt lisätty hakulistalle ;) Vielä kun sais tuon isännän innostumaan enemmän talon ostosta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...