perjantai 9. heinäkuuta 2010

Don´t worry, BE HAPPY!Noa saavutti eilen sen virstanpylvään elämässään että siirtyi vaunuista rattaisiin. Meillä on mustat Brion Happyt, joihin saimme kuin saimmekin metsästettyä ratasistuimen, vaikka omistamamme runkomalli on jo vanhentunut. Pelkäsimme jo joutuvamme ostamaan kokonaan uudet rattaat, olemme nimittäin varsin tykästyneet kyseisiin menopeleihin, mutta onneksemme Huuto.net pelasti jälleen! Haimme uudenveroisen ratasistuimen eilen Matkiksesta ja ilta menikin sitten uusia "Ferrareita" testaillessa.

Noalla on istuminen vielä hiukan hakusessa, mutta onneksi rattaissa on valjaat joilla saa "köytettyä" pojun selkänojaan niin että pysyy kyydissä. Tuli tästä ihan mieleen ne erään päiväkodin teippausjutut.. voi kauhia! :)
No mutta, mamma lähteekin tästä nyt pakkaamaan vaununkopan naftaliiniin!
Son moro!

3 kommenttia:

TeaOrvokki kirjoitti...

super hyvät rattaat olleet nämä happyt! meillä ihanat tummanlilat. sääli vaan, ei enää käytössä kun likka jo "niin vanha"! nty käytössä brio pony! :)

Ninni kirjoitti...

Niin ovatkin, ihan superit! Nyt vasta kommenttisi luettuani tajusin ettei ne tosiaan taida mennäkään koko "ratasikää" :-( höh..

TeaOrvokki kirjoitti...

niin ja vaikka menisikin sinne 3-4v asti, niin kaipasin jotain ketterämpää,pienempää ja kompaktiin kokoon menevää sen vauvailu-ajan jälkeen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...