perjantai 16. heinäkuuta 2010

HUKKA HYÖDYKSI

Huh hellettä!
Hiki virtaa vaikkei mitään tekis, ja varsinkin silloin kun tekee. Siitä huolimatta sahattiin ja nikkaroitiin isännän kans vihdoinkin tuulikaappiin muutama hylly peittämään ruma patteri. Samalla täytimme taas yhden hukkaneliönurkkauksen jollain hyödyllisellä. Tämä onkin ollut kantava teemamme läpi asunnon remontoinnin.
Rakennustarpeetkin "löytyi" omasta häkkikomerostamme. Purkamistamme portaiden kaiteista saimme hyllyjen kannattimet ja aikaisemmilta asukkailta jääneen puisen varastohyllykön laudoista teimme hyllyt. Sitten vaan hiukka ylijäämämaalia pintaan ja valmista tuli. Eikä maksanut mitään.

Hyllyt nousevat aivan katon rajaan asti, ja niille mahtuu vaikka mitä. Näillä näkymin järkkään sinne kaikki työkalut, teipit, koirien hoitovälineet ja jos tilaa vielä jää, siivousvälineetkin. Imurille nimittäin jätettiin paikka hyllyjen alle, joten tästä voisi muodostua sellainen remppasiivouskaappi.

Huomenna kipaisemme Noan kanssa hakemaan vielä Ikealta jotain koreja/pönttöjä hyllyille. Hakusessa on jostain myös sellanen retro, metallinen työkalupakki. Jää nähtäväksi mitä löydetään ja mistä..


2 kommenttia:

Kotilo kirjoitti...

Tämmöisestä minä tykkään! Oiva idea ja kaunis lopputulos. Muutenkin sulla on kiva blogi hei! :)

Ninni kirjoitti...

No kiitos kovasti Kotilo :) Tykkäsin omastasikin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...