perjantai 17. heinäkuuta 2015

PIHAA ENNEN JA JÄLKEEN.
No heippa vaan! Tänään näyttytyi tuo lämmin, keltainen mollukka taivaalla juuri sopivasti samaan saumaan kun sain pienimmän päikkäreille. Nuo molemmat ovat olleet tänä kesänä harvinaisempaa herkkua - aurinko ja päikkärit (lue; äitin oma aika). Niinpä nappasin jo hieman naftalisoituneella kamerallani muutaman otoksen puutarhamme muuttumisleikistä, mikä kylläkään ei ole meistä kahdesta tekijästä välillä leikiltä tuntunut - hampaat irvessä, niska limassa, perse hiessä ja kynnet verillä, mitä näitä nyt on, ollaan pihaa myllätty ja käännetty ja väännetty. Ja mikä parasta, niin taloudellisesti kuin fyysisestikin, ihan hartia voimin ollaan hommat tehty, poikkeuksena ainoastaan pihatien pohjan ylös kaivuu. Tätä myöten kaikenmaailman häädieetit on saatu sivuuttaa ihan tyystin - kuten myös hihallinen häämekko ;)
Melkoisesta pusikosta ollaan tiemme raivattu nykypisteeseen tässä kevään ja kesän mittaan, joten tässäpä teille muutamia ennen ja jälkeen-otoksia, var så god! 

(toimitus lisää, että hieman on vielä paikat levällään ja viimeistelyä monessakin kohtaa, mutta noin niinku pääpiirteittäin..)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...