sunnuntai 22. helmikuuta 2015

OLKKARI.


Pieni kurkistus meidän olkkariin.
Kevät saa aikaan sen, että pesänrakennusvietti on pahimmillaan, ja mieleni tekisi tarttua pensseliin ja sutaista seinälle hieman väriä, ehkä jotain hempeää, aavistuksen murrettua roosaa. Lattioiden avauskin on ollut to do-listalla jo aikansa; uudet eristeet ja sitä tietä myös ysäri-muovimaton vaihto valkoisiin lattialautoihin. Ja kun lattiat on joskus valmiit, pääsee vanha pönttöuunikin varaston kätköistä olkkarin nurkkaan taloa lämmittämään.
Uusi sohvakin olisi ihana saada, sellainen harmaa iso syli, minne koko perhe mahtuisi lököttelemään. Haaveilen myös isommasta ruokapöydästä, joka olisi nätti ilman pöytäliinaakin. Ja uusi, iso matto, se piristäisi myös. Nämä kaikki yhdessä mullistaisi koko huoneen kerralla aivan uudeksi, mutta näin kotihoidontuella kotona kituuttaessa voin vain jatkaa haaveilua.
Toteutellaan niitä tässä sitten vaikka pitkin vuotta, yksi kerrallaan. Ehtiipähän ainakin suunnitella rauhassa.

2 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Meillä on vanhan talon remontointia just takana. Ostettiin ja parissa kuukaudessa purettiin ja laiteltiin. Meillä oli myös muovimattoa (yäks) ja sen alla oleva raakalautalattia muuntautui hionnan ja maalauksen kautta meille just passeliksi lattiaksi. Pitääkin kirjoitella siitä jossain vaiheessa postaus.

Ja harmaassa isossa sylissä istun juurikin.
Tein marraskuussa elämäni kalleimman huonekaluoston ja kun se vihdoin toimitettiin joulukuussa uudelle talolle, ei ollut mitään mahdollisuuksia saada sitä mahtumaan ulko-ovesta sisään! No ei muuta kuin ikkunan purkaminen ja irrottaminen ja sohva parin metrin korkeudessa olevasta tuvan ikkunasta sisään :D Mutta onpa ihana sohva (HT collectionin Line).
Sohvahankintoja pohtiessa suosittelen siis ottamaan kotona mittanauhan käteen..muutenkin kuin vain olohuoneen ja sohvan paikan kohdilla ;)

NINNI kirjoitti...

Voi miten ihanaa Ilona, että teilläkin on nyt vanha talo, ja mikä kivointa, ootte jo saaneet sen ilmeisen valmiiksikin. Vaikkakin, elämäntapojahan nämä vanhat talot tahtovat kyllä olla ;)
Muovimatot on ihan hanukasta, mut onneks niiden alla on yleensä aina ihana ylläri. Meilläkin on tuossa olkkarissa mitä oletettavimmin laudat muovin ja tasoitekerrosten alla, mut missä kunnossa, se jää nähtäväksi. Otetaan ne kyllä käyttöön jos vain suinkin mahdollista ja järkevää.
Ja voi miten ihana sohva teillä! Oon itekin ko.soffaa tiiraillut, mut en kyllä varmaan ikinä näillä "palkoilla" kykene moista meille hankkimaan - on keksittävä jotain muuta :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...