tiistai 6. toukokuuta 2014

SHOE STUFF


On kerrassaan ilostuttavaa löytää omista varastoista aarteita. Aarteita, jotka joku toinen on syystä tai toisesta hylännyt, ja jotka ovat itseä ihastuttaneet niin että ne on ollut pakko ottaa omaksi - niin, vaikkei käyttöä/käyttäjää sillä hetkellä olisikaan ollut.
 Mutta kuten vanha sananlasku sanoo, aika tavaran kaupihtee, niin kävi myös noiden pikkuruisten valkoisten nahkakenkien kanssa. Löysin ne joskus Ruotsista eräältä loppikselta muutamalla eurolla, sitten ne unohtui, hautautuivat jonnekin Noan vauvamuistojen sekaan ja eilen ne taas löysin jotain muuta etsiessäni. Ja ne on meidän pikkuherralle just passelit tähän kevääseen.

Ilostuttavaa oli myös isännän tämän päiväinen yllätys - oli tilannut molemmille pojille uudet sneakerit. Noi uusimman tulokkaan Reebokit on kyllä niin namu väreissä että mammallekin kelpaisi! Isovelikin on pikkuisen kengistä enemmän innoissaan kun omistaan - niistä kuuluu ääni!

/ / /

My smallest son just got two pairs of new shoes, although not yet know how to walk on it - others found their own stock (flea market) and the second daddy ordered by surprise.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...