sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

BEDROOM UPDATE


Olen hurahtanut lakanoihin.
Voisin hankkia niitä uuden parin vaikka joka viikolle. Yleensä väriskaala on mustan ja valkoisen välistä tai niitä molempia kuten näissä uusimmissa, ruudullisissa, jotka muistuttavat Annon Lomaruutuja. Nämä kuitenkin nappasin länsinaapurimme postimyyntikataloogista kivalla alella ja ihan olivat kelpoiset meille.
Hulluilta päiviltä joskus taannoin hankittu componibili on vaeltanut ympäri taloa ja löysi nyt paikkansa isännän yöpöytänä. Omalle puolelleni taas raahasin eteisessä kunnostusta odottaneen vanhan puisen lipaston, jonka sain kerran, kun sen entinen omistaja kävi kysymässä juuri ennen työvuoroni päättymistä että tiedänkö minne vanhoja huonekaluja voi viedä (no minulle, tietty!), ja hetken rupattelun jälkeen kantoi sen ilmaiseksi työpaikalleni. Lipasto näytti kuitenkin sen verran kivalle elämää nähneen näköisenäkin, että sai jäädä paikalleen ihan sellaisenaan. Ainakin toistaiseksi.

Olen aina jotenkin kammonnut seinille ripustelua, ja edellisissä kämpissä meidän seinät onkin ammottaneet lähes poikkeuksetta tyhjyyttään, mutta nyt makkarin seinälle on alkanut kerääntymään kuvakollaasi. Hurraa! Sekavaan seurakuntaan on sotkettu valmiita printtejä (teksti, koira ja pyöräilijä), saatuja postikortteja (sateenvarjokortti Rifleltä), omia töherryksiä, lehtileikkeitä (numero) ja käsitöitä. Vesivärivaluman tein puolivahingossa Noan kanssa askarrellessa, ja siitä tuli minusta sen verran hauska, tuollainen ukkoskuuroa muistuttava pilvimuodostelma, että päätin kokeilla sitä kehyksiin ja sinne jäi, seinälle. Pyöreä heppataulu taas on melko tuore kirppislöytö. Mustat pyöreät kehykset kiinnittivät ekana huomion ja sitten tuokin ristipistelty heppa alkoi puhutella entistä heppatyttöä. Vaikkei ruskea ja beige väreinä ensin hirveästi tykästyttäneet, sopii ne puun värisen pikkukehyksen ja pyöreästä nupista tehdyn "naulakon" sekaan mielestäni ihan hyvin. Vai miten sotii teidän värisilmissä?

Vielä pitäisi löytää joku kiva hortensia tuohon tyhjänä pönöttävään saviruukkuun.. Pelargonia?

/ / /

Our bedroom has been updated. New checkered linens and mixed collage of pictures on the wall created a new style. What do you think?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...