maanantai 30. joulukuuta 2013

THE FINAL CRAFTSTulipahan tehtyä.
Jo hetken aikaa työpöydän nurkalla notkuneet, täälläkin mainitsemani ja to do-listalla keikkuneet tuunaukset, vuoden viimeiset käsityöt, on nyt valmiina käyttöön.
Noan vanha, äitiyspakkauksesta saatu makuupussi, sai ylleen uuden kuosin. Löysin tuota ihanaa, paksuhkoa neuloskangasta joskus taannoin eräältä porvoolaiselta kirppikseltä, jonka jälkeen se toimi hetken Noan päivä- ja torkkupeittona.
Kangasta oli metritolkulla, ja kun tuo harlekiinikuosi nyt sattuu silmää miellyttämään, väkersin siitä samalla myös vaunusuojan. Sopivia muovirenkuloita ei tosin meinannut löytyä, kunnes törmäsin länsinaapurimme suurimman vaateketjun alessa vaunuleluihin, joista moiset sain napattua uuteen käyttötarkoitukseen. 
Semmoset niistä tuli. Mitäs tykkäätte? Saatiin ainakin vähän lisää sirkusmeininkiä arkeen!

/ / /

Now they are made, the last crafts in this year. Noa's old sleeping bag got a new costume; I covered it with a second hand cloth. I used the same fabric also when I made the pram curtain. A little bit a circus.6 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Oi. ihan mahtavia.
Tiedätkö kuinka kalliita tuollaiset hienot vaunusuojat ovat. No ihan tosikalliita. Ja kuinka hienon sinä olet saanut aikaan!

Aivan mahtava yhdistelmä teidän kauniin yksinkertaisen vaunukopan kanssa.

NINNI kirjoitti...

Kiitti Ilona! Oon erittäin tietoinen vaunusuojien huimista hinnoista, siksipä saituuspäissäni ryhdyinkin toimeen ihan ite :) Onhan ne "oikeet" tietty uv-suojaisia ja kierrätysmatskuista ja luonua jne.mut mun mielipide on et koska tuote ei kosketa vauvaa,ei oo niin väliä onko luomua jne.

Jenna / with all my love kirjoitti...

hieno kyllä!

ullamaj kirjoitti...

uusi lukija täällä, moi! sulla on tosi kiva blogi, ja onpas myös tosi kiva tuunaus, vau :)

NINNI kirjoitti...

Kiitos Jenna :)

NINNI kirjoitti...

Heippa ja kiitos Ullamaj, ja tervetuloa mukaan! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...