perjantai 4. lokakuuta 2013

DAILY GRAYSyyskuussa olin ennätyslaiska kirjoittamaan täällä, huomaan - vain kaksi pahaista postausta. Pahoitteluni siitä, armaat lukijani. Ilokseni kuitenkin huomasin että 100 000 kävijän raja on paukkunut lähiaikoina mukavasti yli. Tuntuu kivalle. Joten kiitos teille täällä vierailleille, vakituisille ja satunnaisille kävijöille.

Paperiperheen arjessa on tällähetkellä asioita jotka vievät aikaa, voimia ja keskittymistä. Noa-pojan tarharyhmän vaihdos ei ole sujunut ihan toiveiden mukaan; joka aamuista kiukuttelua ja eroahdistusta on ilmennyt elokuusta saakka, korvatulehduskierre alkoi uudestaan, keittiöremontti junnaa paikallaan ja rakennuslupa-asioitakin yritetään pyörittää töiden ja kotihommien lomassa. Elämän ruuhkavuodet -sanonta alkaa pikkuhiljaa hahmottua.

Mutta ei tämä syksy pelkkää synkkyyttä ole ollut, ehei. Töissä tätä mammaa on ilahduttaneet uudet ja entiset ihanat työkaverit ja kotona ollaan saatu makkari joitakin viikkoja sitten vihdoinkin muuttovalmiiksi ja nukutaan nyt siellä viimeistelyjä harkiten. Taulut puuttuvat seiniltä, verhot ikkunasta ja vaatekaapeista vetimet, mutta pienestä keskeneräisyydestä huolimatta sielu lepää tuolla - vihdoinkin meidän kotona on jotain VALMISTA.
Pari ensimmäistä yötä uudessa makkarissa meni meillä kaikilla sängyssä pyöriessä; ulkoa kantautuvat äänet kuulosti erilaisilta kuin entisessä makkarissa, huoli pienen pärjäämisestä yksin viereisessä huoneessa kalvoi mieltä Noan jäädessä asuttamaan entistä makkariamme ja suuntavaisto yöllisillä vessareissuilla oli hukassa, mutta nyt jo viikkojen jälkeen kaikkeen on totuttu ja unet maittavat.

Tämä ihanan aurinkoinen ja piristävän kirpakka syksykin antaa hieman enemmän kuin loskainen ja sateinen vaihtoehto, jolta ollaan ainakin vielä vältytty. Näin saisi jatkuakin aina lumen tuloon asti, jos minulta kysytään. Menenkin tästä viettämään vapaapäivää ulos, aurinkoon. 

Leppoisaa viikonloppua!

/ / /

I`ve been extremely lazy to write here. Sorry about that. Our daily gray weekday now is so heavy, that I haven´t had time nor the strength to do anything extra. But if there is something bad that is not all bad - our bedroom is now ready, finally! So thumbs up for that.   

Have a nice and sunny weekend!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...