sunnuntai 11. elokuuta 2013

A CHANGING ROOM
Saunan pukkari on nyt pientä viilausta vaille valmis.
Remppa toteutettiin A:n kanssa suht extempore nollabudjetilla kesäloman viimeisellä viikolla.
Vino ja paikoin huonosti kantava lattia revittiin auki, vaihdettiin parit lahonneet juoksut ja päivitettiin kuivia sahanpurueristeitä lisäämällä joukkoon vähän ylijäänyttä selluvillaa ja möyhimällä painuneet eristeet ilmaviksi. Ohkaisten lattialautojen tilalle laitettiin jykevämmät, jotka oltiin purettu makkarista, ja maalattiin jämäbetoluxeista sekoitetulla harmaalla. Vanha kevytrakenteinen lautapenkkiviritelmä purettiin vaikka se olikin ihan kunnossa, mutta tilalle olin suunnitellut jämäpaneeleista ja -laudoista vähän syvemmän arkkumaisen penkin, jonka sisuksiin saa kätkettyä vaikka muovivannan ja polttopuita, ja jonka päälle mahtuu vaikka köllöttelemäänkin. Seinät ja katto fresattiin niin ikään jämämaaleilla jotka riittivätkin juuri ja juuri. Maalikerroksia kun tuli ajan ja lian patinoimille paneleille kolme-neljä.
Loppu sisustus toteutettiin olemissa olevilla tavaroilla sekä ale-, kirppis- ja roskalavalöydöillä. Niin, ja tuossa on nyt se Vipp:in roskis josta mainitsin edellisessä päivityksessäni täällä.

Pyyhe / Hemtex
Pyöreä matto / Indiska
Istuin tyynyt / Jysk
Naulakko / roskalava
Vipp roskis / tuliainen Tanskasta
Vaaka, apteekin lasipullot ja pieni pärekori / kirppis
Virkattu kori / saatu ystävältä


..ja tässä yksi ja ainut before-kuva tilasta, jonka onnistuin tähän hätään löytämään.

/ / /

Changing room is now almost ready. The renovation was carried out extempore and zero budget. We did everything by ourselves of surplus materials. Design carried out with existing products, as well as sale, flea market and trash discoveries.

4 kommenttia:

Suki kirjoitti...

Oi vitsi miten hyvä tuli!

NINNI kirjoitti...

Tänks Suki! :) Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan.

Ilona kirjoitti...

Täällä pyörähdän aina katselemassa remonttinne edistymistä, mutta huono tapa, ettei jätä kommenttia :(

Supernätti lopputulos! Jämillä pääsee pitkälle :)

NINNI kirjoitti...

Heippa Ilona! Kiva kuulla että käyt kurkkimassa remppailuamme. Pahoitteluni vain että se edistyy e-r-i-t-t-ä-i-n hitaasti (mutta varmasti) ja vielä hitaammin ehdin tänne päivittelemään tapahtumia. Mutta huippua jos jaksat notkua kulmilla odottamassa uutta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...