keskiviikko 20. helmikuuta 2013

GOOD NIGHTMalttamattomuus.
Se on yksi paheemme. Myönnetään. Mutku. Me ei vaan maltettu enää odottaa makkarin valmistumista! Aika kauan kuitenkin pinnisteltiin ja tuijoteltiin sinikeltaisen tavaratalon sänkypaketteja nykyisen makkarin nurkassa. Niin kauan että pölyttyivät, penteleet. 

Illalla töistä palatessani kotona odotti mukava yllätys kun A oli kasannut uuden pedin. Vanha, veljeltäni perimä joustinpatjahirvitys jouti vintille ja tuhnuinen, tonnin painoinen tuplapeite sekä muhkuratyynyt pesuun ja vierasvaroiksi.
Itse sain kunnian avata uudet höyhenpeitteet ja tyynyt paketeistaan ja valita joskus muinoin tilaamistani, ja tätä hetkeä odottaneista lakanoista mieluisimmat. Valinta ei ollut vaikea - eka yö uudessa sängyssä koisattiin makoisasti Marimekon Tasaraita-trikoolakanoiden välissä. Meinasin pakahtua onnesta kun peti oli valmis. Seisottiin siinä sitten hetki A:n kanssa toinen toisella puolen sänkyä ja vain ihasteltiin. Nukkumaan mentiin vähän normaalia aikaisemmin ja olo oli kuin hotellissa. Oi autuutta!

/ / /

Yesterday evening we`re impatient and started using a new bed before our new bedroom was completed. The first night in a new bed we slept between in Marimekko's Tasaraita bed sheets. I felt like I was at the hotel. Oh happiness!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...