torstai 3. tammikuuta 2013

NO HO


Me ollaan toooosi myöhässä näiden joulujuttujen kans täällä blogimaailmassa. Sori.
Kaikki blogit, ja varsinkin sisustuspainotteiset sellaiset ovat tykittäneet joulutunnelmaa sanoin ja kuvin jo varmaan joulukuun alusta asti. Vähintään. Itellä ei vaan oo ollut aikaa päivittää tänne edes jouluaaton kuulumisia. Edelleen arastelen ylipäänsä laittaa tänne kuvia kotoa, ja varsinkin joulun aikaan oma koti näytti varsin nuivalle muiden blogeja tiiraillessa. Tämäkin joulu kun meni valitettavasti vielä remontoimattomassa kodissa missä kaikki on sekaisin eikä seinät tunnu ihan omille.
Joulu tuntui muutenkin vähän päälle liimatulta, velvollisuudelta, joka lapsiperheessä pitää vaan koittaa taikoa siitä mitä on. Ja sen tein, vaikkei se itsestä tuntunutkaan kunnon joululle. Toivottavasti Noasta kuitenkin. Joulun tuntua söi entisestään se. että vietimme suurimman osan joulusta Noan kanssan kaksin kotosalla, kun isi oli ansaitsemassa elantoa ja lähisukulaiset löhösivät palmujen alla tai seikkailivat eri puolilla lumista Suomea. Lumi ja sauna sentään toivat hieman joulufiilistä itsellekin. Ja komea kuusi, josta kuuluu ISO kiitos Noan kummitädille. Ja lahjat kuusen alla, niin kotona kuin anoppilassakin, missä kävimme aattona syömässä ja moikkaamassa pukkia.

Pää suunnittelee kuitenkin jo seuraavaa joulua - sitä täydellistä, kun koti on valmis (realistin huomio; valmiimpi) ja puettu monta päivää kestävään juhlaan ja kaikki läheiset on saman katon alla. Syödään, juodaan ja ollaan vaan. Ja saunotaan tietty.

/ / /

Ho ho ho.. I`m soooo late with this x-mas post, I`m sorry, but our Christmas went sooo fast.. and it was pretty boring too -  we were together at home with Noa almost all the Christmas.. Hopefully next X-mas is better, even perfect..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...