keskiviikko 10. lokakuuta 2012

IT TOOK THIS LONG..
Näin kauan se otti.
Olen pyristellyt vähän näitä "nykyajan kotkotuksia" vastaan, kun koneelle istuessa netissä menee aikaa muutenkin liikaa ja se aika tuntuu lähes aina turhalta. Tiedän, että sen voisi käyttää fiksumminkin. Mutta jotenkin vaan ajauduin pari iltaa sitten Pinterestiin ja nyt olen jo koukussa. Melkein.
Nuo itse koottavat boardit eli taulut on kuin leikekirja johon voi kerätä helposti, nopeasti ja ilman paperisilppua esim. ideoita kotiin tai tulevaan remppaan, lahjaideoita, pukeutumis- ja meikkivinkkejä, reseptejä, diy-ohjeita jne. ja kaikki selkeinä ja nätteinä kuvina. Helppoa kuin heinänteko.
Vaikka tuo pinnailu tuntui ensin ajatuksena hieman oudolle ja turhalle, niin loppuunsa oma tyyli selkiytyy kun kaikki itseä kiehtovat ja miellyttävät jutut näkyy samalla sivulla eikä kaikki ideat enää sinkoile pelkästään päässä. Suosittelen.

/ / /

Here's how long it took.
I`ve been against the new webthings because sitting in the Internet takes too much time anyway and it seems to almost always unnecessary. I know that it could be used in a smarter way. But somehow I ended up a couple of nights ago to Pinterest and now I'm already hooked. Almost. 
Those Boards are like a scrapbook where you can pick up easily, quickly and without the shredded paper, for example, ideas for the home or the future renovation, gift ideas, dress and make-up tips, recipes, diy-instructions, etc., and all the plain and nice images. Easy as making hay. Even if that pinning idea seemed a little strange at first, and useless, so my style is transparent to an end when all the self fascinate and pleasant stuff appears on the same page, and not all ideas no longer fly in just away. I recommend.

3 kommenttia:

With A Silver Lining kirjoitti...

Oh no, itse olen niin kauan välttänyt Pinterestiin liittymistä, mutta ehkä nyt on pakko, kun luin sinunkin suosituksesi XD Kuulostaa kyllä ihanalta...Kivaa blogia muuten kirjoittelet!

withasilverlining.blogspot.com

NINNI kirjoitti...

Kiitos :) Pinnailu on kyllä kivaa mutta pelottavan koukuttavaa - maailma kun on ihania asioita pullollaan. Mut onnea ja tervemenoa Pinterest-maailmaan!

NINNI kirjoitti...

Kiitos :) Pinnailu on kyllä kivaa mutta pelottavan koukuttavaa - maailma kun on ihania asioita pullollaan. Mut onnea ja tervemenoa Pinterest-maailmaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...