maanantai 17. syyskuuta 2012

RENOVATION AHEADHei me ollaan edistytty!
Makkarin remontti on edennyt hitaasti mutta varmasti sitten viime näkemän. Kaikkihan sai alkunsa eräänä tammikuisena iltana kun tuli tunne että on vain aloitettava jostain. Ja sen tein. 

Siitä on kulunut hurjat 8 kuukautta ja kuten näkyy, mitää kiirettä ei tekemisen kanssa olla pidetty. Tämä siksi, että ollaan pärjätty kahdella huoneella ja keittiöllä mainiosti ja tuo kyseinen huone on ollut vähän niinkuin "ylimääräinen". Hommia siellä ollaan tehty silloin kun on huvittanut ja kun on ehditty. Muulloin ovet on olleet suljettuina.. Välillä käyty vain ovensuussa fiilistelemässä aikaansaannoksia ja/tai suunnittelemassa tulevia.
Toinen ja painavin syy remontin hitaaseen etenemiseen on ollut tässä asumisemme epävarmuus - seikka, josta en valitettavasti voi vieläkään kertoa teille tarkemmin, mutta toivottavasti jo pian voin. Sitten kerron koko tarinan ja ymmärrätte ehkä paremmin miksi blogiani on voinut kuvailla ainakin viimeisen vuoden ajan samoilla tylsä ja suppea. Heh.

No mutta. Kalkkiviiva alkaa häämöttää jo. Lattia on uusittu, samoin katto. Seinät on suorittu ja lämpöeristetty ja nyt ollaan siinä pisteessä että kattoon on ostettu Uulan Into-maalia ja sähkäri kävi pelastamassa meidät jo vaaralliseksi käyneestä johtoviidakosta ja asentamassa Renovan valkoiset pistorasiat ja valokatkaisijat. Nyt pitäisikin enää maalata katto ja lattia, ja niin, keksiä jotain tuon huokoisen puukuitulevyn päälle. Keskustelupalstasurffailun tuloksena ollaan päädytty reippaaseen pohjaliisteröintiin omatekoisella tökötillä ettei levyt olisi ihan sieniä siinä vaiheessa kun päälle on tulossa liisteröity tapetti / paperi ja/tai maali.
Mutta. Me ollaan kovin epävarmoja mitä pitäisi tehdä tuon liisteröinnin jälkeen. Tavoitteena olisi siis saada "sileät", hengittävät, vaaleat/valkoiset seinät. Te, joilla on kokemuksia moisesta touhusta, haluaisitteko jakaa ne?

Our bedroom renovation progresses - slowly but surely.
The floor and ceiling are ready-to paint, the walls are extra isolated and are now waiting for further action.
Just thinking of what it could be..?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...