tiistai 14. elokuuta 2012

LATEST FINDS


Edellisessä postauksessani lupasin palata myöhemmin toiseen heinäkuussa tekemääni löytöön.
Se seisoo tuossa - iiiiiiso täyspuinen arkistokaappi. Ai että. Himoitsin sitä jo alkukesästä kyseisellä kierriksellä käydessämme mutta hinta hirvitti. Olin varma että kaappi on löytänyt jo uuden kodin, ja unohdin sen, kunnes viimeisimmällä käynnillä huomasin sen edelleen nakottavan samassa paikassa jo tavaran alle hautautuneena. Ja koska oli ale, en voinut sitä sinne enää toistamiseen jättää.

Nyt se jököttää tuossa meidän olohuoneen nurkassa väliaikaissäilyttimenä ja odottaa, kuten minäkin, huoneiden valmistumista ja paikoilleen pääsyä. Voi olla, että kun tuo ihmeiden päivä joskus toivottavasti koittaa, saa kaappi ylleen uuden värin. Tai sitten ei.. saa nähdä.
Samaan nurkkaan (ja kuvaan) on kasaantuneet myös muut merkittävimmät löytöni tältä kesältä, hakien ja odottaen paikkaansa.

These are my latest flea market finds. That big solid wood filing cabinet I found from recycling centre. I rejected the idea of ​​buying it once before because the price, but this time when it was already buried under the goods I couldn`t  walk past it. It was also on sale, so...
Now its standing on our living rooms corner seeking and waiting for the place. And so am I, waiting for rooms completed. Pheew it takes long time...

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Ihana! Kelpais mullekkin! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...