maanantai 27. elokuuta 2012

FORMEX
Edelliseen postaukseen liittyen on vielä kerrottava väärinkäsitysten välttämiseksi, ettei me siellä länsinaapurivierailulla lomailemassa oltu, vaan töitä tekemässä :) Mutta koska työn tuo puoli on minusta super kivaa, on sen ja arjen erottaminen toisistaan hankalaa, joten lienee ihan luonnollista että jutut karkaa herkemmin viihteen puolelle.

Eka kertaa koetut Formex messut aiheuttivat hirmuisen idearyöpyn ja inspiraatiopiikin päässä, ja nyt ootellaan millon niitä "työkaluja" pääsee kunnolla käyttelemään - niin töissä kuin kotonakin.
Ohessa pari salaa napsaistua shottia paikanpäältä: salmiakkiruututapetti tykästytti, taulukollaasit kivoine printteineen (varsinkin GEOMETRIC juliste), vanhat puulaatikot ja lautaseinä. Aijai.
Kuvat on hieman ankeita, mutta koska kuvaaminen messuilla on enemmän ja vähemmän kiellettyä, ei "painokelpoista" kuvamateriaalia juuri tämän enempää muistikortilta löydy. Laitan lisää messumaistiaisia ja tykkäyksiä myöhemmin kunhan löydän niistä kuvia.


Related the previous post I´ve to tell to avoid any misunderstanding, that our western neighbor visiting wasn´t a holiday, it was a business trip :) But because of that side of my job is super nice, it´s difficult to separate the everyday life and work, so perhaps it´s natural that stories are getting more entertainment side.

Now after the first time experienced Formex Fair
my head is full of ideas and inspiration, and now I´m waiting when these "tools" get to use - both at work and at home. l iked salmiac squared wallpaper
, old wood boxes, board wall and collage of posters and paintings. More of tastings and fancy things from fair later..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...