maanantai 11. kesäkuuta 2012

MINIMAL RENOVATION


Tänään otin itseäni niskasta.
Tulevan makkarimme remontti on edelleen erittäin vaiheessa. Motivaatio on ollut erittäin hukassa ja tilaisuudet tehdä jotain ilman että poju pyörisi jaloissa, erittäin vähissä.
Myös muita (teko-)syitä on ilmennyt. Niinkin pieni asia kuin tänään pois repimäni kattolistat ovat jarruttaneet hommien etenemistä. Niiden takia kattoa ei ole voinut paneloida eikä irroittaa seinistä haltex-levyjä. Ja listoja ei ole voinut irroittaa koska niiden tiellä on olleet lukuisat, omituiseen paikkaan (yli 3m korkeuteen katonrajaan) sijoitetut pistorasiat. Niiden irroittamiseen taas olisi pitänyt tilata sähkömies ja se taas olisi kestänyt ja maksanut. Ja taas on motivaatio kaikonnut kuin vesi hiekkaan.

Eilen reissuväsymyshuuruissa päätin kuitenkin kokeilla tehdä tuon kaiken seuraavana päivänä itse. Ja teinkin. Eikä ollut vaikeaa, eikä maksanut mitään, ja kestikin vain parisen tuntia löyhällä temmolla.
Hyvä minä. Sain paitsi hyvän mielen eteenpäin nytkähtäneestä (ikuisuus-) remontista myös rutkasti motivaatiota seuraaviin koitoksiin - niin, ja jumiutuneet hartiat. Hurraa.


Today I made a mini-renovation in the bedroom. The ceiling moldings had to go. Finally. Our upcoming bedroom renovation is progressing again. Hooray!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...