maanantai 11. kesäkuuta 2012

HAASTE


Sain tämän haasteen jo ajat sitten, mutten ole saanut aikaiseksi reagoida siihen.
Mutta teen sen nyt, vihdoinkin. Kiitos haasteesta Riikka! :)


Tässä tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
2. Lisää The Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Kerro heille tunnustuksesta


Seitsemän faktaa minusta tulee tässä:

1. Olen syntynyt ja viettänyt pari ensimmäistä elinvuottani Ruotsissa
. Suomeen muuton jälkeen vietimme lähes kaikki lapsuuteni kesät jossain päin ihanaa naapurimaatamme, jonka tunnen kotimaakseni. Sinne hakeudun ja sinne kaipaan aina takaisin. Tämä selittänee miksi reissumme suuntautuvat niin usein länteen ;)

2. Näen öisin paljon unia ja muistan
ne yleensä pikkutarkasti herättyäni. Kerron niistä melko usein läheisilleni siinä toivossa/pelossa että ne ovatkin enneunia.

3.
Revin ja rapsuttelen kynsinauhojani ollessani hermostunut / jännittynyt / stressaantunut. Lopetan yleensä vasta kun joku huomauttaa asiasta tai saan haavan aikaiseksi. Manikyyrit kauhistelevat :D

4. Viihdyn ja vietän paljon aikaa kotona. Minusta on ihanaa siivoilla, järjästellä ja
puuhailla kaikessa rauhassa ilman aikatauluja tai paineita. Yleensä vietänkin vapaapäivät kotosalla pistäytyen päivän mittaan kirppiksillä, kaupoilla tai kyläilemässä.

5. Rakastan kirpputoreja, roskalavoja, autiotaloja, talojen vinttejä yms. paikkoja joista voi löytää mitä vain ja yleensä joko todella edullisesti tai jopa ilmaiseksi.


6. Olen todella huono kyläilemään. Tykkään kyllä ajatuksesta ja minusta on ihanaa jos meille tulee vieraita, mutta olen todella huono lähtemään ja aika surkea myös sopimaan aikatauluja vierailun toteuttamiseksi. Mielestäni spontaani ja jo melkein unohdettu "oltiin kulmilla ja ajateltiin poiketa" -kyläily on parasta, mutta kaikki siitä eivät tykkää joten kivempi yrittää sopia jotain etukäteen.

7.
Lainaan seuraavaksi haastajaani Riikkaa sanasta sanaan: "Olen ihan valtavan hyvä keksimään uusia ideoita, mutta maailman huonoin toteuttamaan niitä. Parhaimmillani olisin työssä, jossa istuisin ja kertoisin työryhmälle ideoitani, joita he toteuttaisivat. Asiasta kuin asiasta :D En ole besserwisser, vaan heitän ilmaan ajatuksia: "mitäs jos?"." Voin allekirjoittaa tuon täysin :)


Haastan seuraavat 15 bloggaajaa: (enkä loukkaannu jos joku ei vastaa ;))

Annika
Killi
Aniliini
RuusuLiisa
Kaisu 
Maria
Henna 
Julia 
Hanna 
Laura 
Aniiri 
Karoliina 
Rilla 
Tuijariikka
Minna

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

:D toi mun lainaus...joskus mietin et milleköhän toi toisista tuntuu... :DDD miksei mun seuduilla oo ikinä mitään hyviä kirppareita tai roskalavoja! tai sit oon niin sokee huomatakseni niitä :( Mietittiin mieheni kanssa tossa (tää kuulostaa aika törkeelle ehkä jonkun korvissa) mut et kun isot ikäluokat tossa vanhenee ja luopuu ajan kanssa omaisuudestaan tavalla tai toisella niin saattaa olla himokirppistelijöiden kultavuodet tulossa piakkoin...en toivo isoille ikäluokille mitään vanhainkotiin massamuuttoja mut tulee joka tapauksessa tapahtuun, sama kun hämeenlinnan keskustan asunnot on kohta tyhjillään remontoimattomia ihania kerrostaloasuntoja ylimmistä kerroksista jotka on kuulunu rakennusvuodesta lähtien asukkailleen...kaikkee sitä tuleekin mietittyä ;D

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos haasteesta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...