torstai 6. lokakuuta 2011

FIRST FUN, THEN WORKEilen piti käydä hieman hulluttelemassa. Oli nimittäin kierrekantiset fotoalbumit ja luonnoskirjaset hulluin hinnoin tarjolla, kuin tilauksesta. Yksi sellainen minulle kiitos.

Olin nimittäin aikaeissa alkaa kasaamaan ideakirjaa talon tulevia remppoja varten. Illalla tartuin tuumasta toimeen ja olipa kiva askarrella pitkästä aikaa! Nippu silputtuja ja loppuun koluttuja lehtiä läks paperinkeräykseen ja silmää miellyttävät kuvat liisterillä uusien kansien väliin. Ja avot. Pysyy ajatukset paremmin kasassa ja langat käsissä. Ehkä säästyn myös ylenpalttisilta (ja yleensä varsin rönsyileviltä) selittelyiltä kun on kuvia mitä näyttää sitten jos (ja kun) joku kysyy että "Mitäs tähän ootte aatelleet..?".

Mutta sen minkä kansissa säästi, kuluu kahviin. Sitä ja sisustuslehtiä nimittäin menee nyt eniten. Onneksi lehdet sentään ovat pääasiassa ilmaisia. Kiitos ihanat naapurit.


I bought a sketch book for my magazine clippings. There´s all nice ideas for renovations of our next home.
It´s easier to keep wires in the hands and thoughts together when they are in the same covers.

3 kommenttia:

Killi kirjoitti...

Söpö käsiala :)

Kiki kirjoitti...

Minusta sellaisia kollaaseja on ihana koota luonnoskirjaan. Olen tehnyt sellaisia ihan huvikseni, ilman mitään päämäärää.

NINNI kirjoitti...

Killi: Kiitos :) Ei se aina tuolta näytä..
Kiki: Juu kollaaseja on kyl kiva tehdä sit ku pääsee vaan aina tekemisen makuun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...