torstai 6. lokakuuta 2011

COMPONIBILI


Uskoisin, että Kartellin pahvilootia tulee löytymään useiden taloyhtiöiden roskiksista lähiaikoina. Niin myös meidän. 

Aamulla talsin sitä katsomaan, Anna Castelli Ferrierin 1969 suunnittelemaa Componibiliä, ja olihan se hieman pienempi ja sirompi kuin olin päässäni kuvitellut, mutta hetken pohdinnan ja pällistelyn jälkeen oli vaan pakko ostaa se. Yritin ajatella järkevästi ja keksiä syitä olla ostamatta sitä, miettiä sille paikkaa ja tarkoitusta, mutta sitten ajattelin että ostan sen vaikka sitten vaan sijoitusmielessä. Onhan se klassikko ja kun kerran halvalla sai.

Ehkä pidän tuon ihanan modulaarin kuitenkin vielä laatikossaan, aina uuteen kotiin asti. Saa vaan nähdä maltanko pitää sen piilossa.

I bought today a Componibili from Kartell. It´s a little bit smaller and lighter than I was imagined, but very nice anyway.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Toi on kyllä sellanen pömpeli, että meikäläinen ei syty. :D Makuasia, mutta en voisi kuvitellakaan tuota kotiini. Mutta ymmärrän, että tilaisuuteen pitää tarttua kun halvalla saa. :) (Hullut päivät jää multa väliin: liikaa houkutuksia ja liian vähän rahaa)

Anonyymi kirjoitti...

pakko oli munkin tuo kotiuttaa, oon jo niin monet hullarit meinannu mut aina tullu jotain työreissua tai muuta ettei heti oo päässy hakeen. Kovasti näytti nytkin olevan näille vientiä :) ihana kun se on.
Sikke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...