keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

HOME FEELING & SEARCHING

Mun oli ihan pakko tulla tännekin fiilistelemään the Taloa. Ei, se ei vieläkään ole meidän, en tiedä tuleeko koskaan olemaankaan, mutten saa sitä mielestäni. Pääni prosessoi sitä lähes taukoamatta - se on ekoja asioita mielessä aamulla ja viimeisiä ajatuksia ennen nukahtamista. Pakkomielteistä? :D
Hitto kun munat ja kanat sotkee arkea sen verran ettei bankettiseikkailutkaan onnistu ennen ensiviikkoa. Eli odotellaan taas ja eletään epätietoisuudessa.. aargh!

HUOM!! Tietääkö joku vapaata kalustettua kämppää tai vastaavaa toukokuuksi Helsingistä tai läheisyydestä? Ystävä etsii kuumeisesti..

This is the House, but it´s still not ours. I don´t know if there never will be. It´s on my mind all the time - the first thing in my mind when I wake up and the last one before I fall asleep. Obsessions? :D
Damn eggs and chickens! They distrup our weekdays and we get to the bank until next week. This is just waiting.. aargh!

1 kommentti:

Rillirousku kirjoitti...

Tiedän todella tuon pakkomielteisen olotilan, kun pää tekee suunnitelmia ihan kuin itsestään. Aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä mielessä. :)

Me käytiin syksyllä kattomassa tätä taloa ja siitä lähtien on pää sisustanut, yötäpäivää. Melkoinen leikekansiokin tuli tuolloin väännettyä ja siitä on kyllä ollut hyötyä nyt, kun on saanut alkaa toteuttaa suunnitelmia.

Ja niin se vaan on, että kannattaa haaveilla! Remontoidessa saa just semmosta mitä on haaveillu - se pitää vaan tehdä. :)

Innolla seuraan teidän talokuumetta, tuo tunne on hyvin muistissa vielä täälläkin. :)

Kevättä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...