torstai 21. huhtikuuta 2011

BOOBS AND FLEAS


Tänään on boobsit ja kirput tsekattu. Toisesta ei onneksi löytynyt mitään mainittavaa ja toisesta tehtiin kivoja löytöjä siitäkin edestä. Pakko oli taas akuutin rahapulan vuoksi jättää osa tiskille, mut silti palkitsin itseni hyvistä tisseistä varsinaisella löydöllä, Sanna Annukan sininellä Kanteleen Kutsu kernillä. Se sopii nykyisessä asumukssa terassin pöydälle, tulevaisuudessa toivottavasti myös keittiönpöydälle. On siinä hiukka tahraa, mut suurinosa näytti pintalialta. Tietääkö muuten joku saako noita Marimekon kernejä pestä koneessa?

Yritin löytää kirppikseltä pojulle kesähousuja, kun kaupoissa ne pienet kankaanpalaset maksavat hävyttömän paljon, mut löysinkin itselleni kauan haikailemani lyhyen mustan "nahkarotsin". Tää tosin Lindexin tekonahkaversiooni 3/4-hihoilla, mut istu päälle kuin hanska, eikä hintakaan hirvittänyt, joten mukaan vaan. Varaukseen jätin vielä Laura Ashleyn kivan, hiukka militarihenkisen kesäjaketin, joka ei hiekan värisenä ensin houkutellut, mut oli päällä niin hyvä, että tulin värisokeaksi. Siellä odottaa, josko tämän iltaisen kierris&iikea-reissun jälkeen on vielä hiluja taskunpohjalla. Peukkuja!

Breast examination, check. Flea markets, check. An the another couldn´t be found any mention, luckily, but the second one I made discoveries discovery -  Sanna Annukkas Kanteleen Kutsu plastic cloth. It´s perfect size for our terrace table.
I tried to find some summertrousers to my boy, but founded a long time looking for a short black "leather jacket" which was like a glove on me. I also left in reserve Laura Ashleys nice, sandy summer coat. There it is waiting, if after this evening's shopping trip to the recycling center&Ikea will be left over some coins on the bottom of the pocket. Thumbs up!

1 kommentti:

RuusuLiisa kirjoitti...

Sininen Kanteleen Kutsu on POP ;)
Ja kyllä, itse olen pessyt kaikkia kernejä - myös MM:n- koneessa. Pahimmat punkkutahrat ovat jääneet haaleina vaaleimpiin kerneihin, mutta muut töhnät ja tahrat ovat lähteneet. Linkous mulla ollut max. 700kierrosta niin ei rypistykään. Hauskaa Pääsiäistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...