perjantai 8. huhtikuuta 2011

BLACK BICYCLE

Haa! Ostinpa itselleni uuden pyörän. Viikko sitten raavin viimoset kolikot kokoon ja suuntasin pesueen kera  läheiseen kauppakeskittymään HS:n mainoksen innoittamana. Siellä se oli, musta retro Solifer, naurettavaan hintaan. Olin edellisellä Savon vierailullani rankunut oman mummun vanhan fillarin omakseni, mutten ollut sitä vielä saanut kuskattua tänne etelään. Olin jo kyllä ehtinyt selvitellä pyörän huollon hintoja ja paikkoja, sekä perehtynyt pyörän maalaamisen saloihin, mutta loppuunsa tuo uusi munamankeli tuli edullisemmaksi.
Oishan siinä mummun pyörässä tietty ollu enemmän luonnetta, aito vintagepyörä kun ois ollu, mut se saa nyt vielä hetken odotella parempia päiviä. Päätin et pelastan sen sitten ruosteelta ja pitkäkyntisiltä kunhan saadaan ensin tilat missä sitä voi ajan kanssa laitella. Tuostakin revin jo "mainostarrat" veks, ja muutenki tarkotus sitä hiukka tuunailla vanhemman näköseks.

Nyt vaan ootellaan et viimeisetkin lumet ja jäät sulaa kaduilta, että päästään testaamaan Soliferia tositoimissa. Vielä kun löydettäis Noalle edullisesti kiva turvaistuin ja meille molemmille munankuoret päähän, ni prrruuummmmm vaan, sanois Noakin!

I bought myself a week ago, a new bicycle - retro black Solifer. Now we just wait for the last of the snow and ice melt from the streets so that we could test it properly. Wrooommmm, Noa would say.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...