perjantai 18. helmikuuta 2011

GOLDEN MAIL

Saatiin postissa kiva paketti eilen. Liityttiin tässä taannoin Tammen Kultaiseen Kirjakerhoon, kun saatiin puhelimitse niin hyvä tarjous ettei edes mamma vanhana telemarkkinointikonkarina voinut kieltäytyä. Eipä sinänsä, noiden klassikko-opusten hankintaa oltiin muutenkin jo harkittu. Alle neljään rahaan tuli kaksi kirjaa ja kiva kangaskassi nätisti pakattuna, ja mikä parasta, ilman ostovelvoitteita tai naimisiin joutumista. Jee! Luiseva puiseva leijona ja Atte Ankka ystävineen uppoaa kuin lämmin veitsi voihin. Odotamme jo innolla ensi kuun pakettia, joka näytti niin nostalgiselta että pakko se on ottaa. Mammakin nimittäin muistaa omasta lapsuudestaan Puhku-hinaajan ja kun Pekka ja Pupu olivat lääkärissä. Tulisivat jo!

KIVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

We joined the book club of Tammi Publishers, because we got such a good offer by telephone that couldt refuse. Less than four euros we got neatly packed two books and a cloth bag.
We are already looking forward to next month's book package, which seemed so nostalgic. I remember these books on my own childhood, and waiting them as much as Noa is. Come on!

NICE WEEKEND TO ALL!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Tammen kultaiset on kultaisia. Love.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...