torstai 7. lokakuuta 2010

VEIN ROSKAT

Paperiperhe on ollut aika hiljaa.  Edellisessä postauksessa mainitsemani talo kummittelee mielessä! Mamma on tehnyt sinne päässään jo sisustuksenkin paikoin, samoin huonejärjestyksen. Nään meidät siellä asumassa, mutta.. Se on rakas mielikuvitukseni kun teppostelee. Unohdan millaista luultavasti olisi siinä remontin ja valmiin välissä. Ja kuinka kauan siihen menisi. Ja kuinka paljon se maksaisi. Ja kuinka epävarmaa kaikki olisi. Höh. Niinpä mamma on koittanut järkätä jo olemassa olevaa kotia, etsinyt (ja löytänyt) vanhoille tavaroille uusia omistajia, ja niin, huokaillut äänekkäästi aina vaan jyllääville talohaaveille.

Roskia eilen viedessäni löysin paperinkeräysastiasta vinon pinon sisustuslehtiä. Oli Hus&Hemiä, Sköna hemiä ja muita kivuuksia, ja melkein lukemattoman oloisia. Numerot oli pääasiassa vuosilta -07 ja -08, mutta ajattelin, että koska rakkaat naapurimme ovat kaikessa meitä hieman edellä, voisi lehtien sisältö napsahtaa hyvinkin tähän hetkeen. No ei vaines, kyllähän sisustuslehdet säilyvät.

Jokunen aika sitten tein myös ilahduttavan löydön neuvolareissulta palatessamme. Maltsuun oli ilmestynyt Horisontti-kirppis. Jee. Tein sieltäkin löytöjä, mm. Noalle "levitettävän" vanhan liitutaulun ja itselleni kauan haaveilemani ja eritoten sopivan kokoisen ja tyylisen työpöydän. Vähän fiksaustahan se vaatii, joten nyt pitäiskin seuraavaks ravata rautakauppaan ostamaan hiukan maalia ja alkaa sudittelemaan, niin sais ehkä joskus valmistakin. Se on se aloittamisen vaikeus..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...