perjantai 8. lokakuuta 2010

VALMISTAUTUMINEN

Talvi tekee tuloaan, hitto soikoon. Ovat luvanneet ensilumia jo ensiviikolle. Hui. Siksipä Paperimamma onkin  kolunnut kirppareita livenä ja netissä ja etsiskellyt esikoiselleen talvivarustusta viileneviin päiviin. Ticket to Heavenin talvihaalareita metsästäessäni törmäsin huuto.netissä mustaan Rubber Rainiin ja poishan se oli korjattava kun edullisesti sai. Himpun isohan se vielä on, mutta hätätingassa menee jo nyt syksyllä, mutta istunee parhaiten ensikeväänä kun kura lätisee ja nappulakin oppinut toivottavasti jo kävelemään. Hintaa puvulle jäi muutama kymppi. Samasta paikkaa huusin myös pääkallo-neuleen ja kirppikseltä mukaan tarttui mustat Goretex Vikingit 4 eurolla. Ei paha.

Ticketin kamat ja nuo lasten talvikengät on kyllä käytettynäkin yleisesti hirmusen hintaisia! En sitten raaskinut sellasta pukua vielä hankkia (ne mitkä olisin raaskinut, meni aina jollekin onnekkaammalle), mut hankitaan sitten ensitalveksi kun kulutuskin on toista luokkaa kuin nyt rattaissa istuessa. Etsintöjen ja hintavertailujen jälkeen päädyin tilaamaan Ellokselta ranskalaisen Vertbaudetin toppahaalarin, jolle jäi alennuksen jälkeen hintaa enää 16e. Tiiä sitten millanen tuo puku on käytössä, merkki on itelle ihan vieras, eikä hinnasta ja valmistusmaasta päätellen voi hirveitä odottaa, mutta jospa se ajais asiansa.
Pukua myytiin ruskeana (miltä se tuossakin kuvassa näyttää), jolle en niin hirveästi ole koskaan liputtanut, mutta koska toinen vaihtis oli pinkki, oli valinta aika selvä. Joku ilmeisen värisokea ollut määrittämässä värit, koska puku on luonnossa vihreä, sellainen armeijan makuupussi. Vihreää pukua raikastamaan valittiin henkkamaukan tyttöjen puolelta (taas) valkoinen myssy ja lapaset. Kirppikseltä tarttui mukaan rento, beige neulehuppari ja ruskeat talvisaappaat muutamalla eurolla.
Varusteita ois, joten nyt jäädään vain odottamaan sitä lunta. Tulis jo!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Hienot o !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...