keskiviikko 1. syyskuuta 2010

SENKIN FACELIFT

Muistattekos tämän 3 eurolla Huuto.netistä ostamamme senkkivanhuksen?Tämä tuleva tv-tasomme sai uuden värin pintaansa ja uudet vetimetkin. Harmi vaan, nuo Ikealta löytämäni ja mielestäni super hyvin senkin tyyliin sopivat vetimet eivät tulleet jäädäkseen. Ne ovat nimittäin sen verran korkeat ettei liukuovet mahdu nyt aukeamaan kokonaan laatikoiden kohdalta.
Pöh ja höh.
Uusia vetimiä metsästämään siis.5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas!

Ja taas...minullakin oli tuollaisia senkkejä (2kpl), mutta tod. paljon huono kuntoisempia, viilut lohkeilleet ja naarmuilla. Valkoisiksi maalattuina ne on sitten palvelleet loistavasti
olkkarissa. Sun senkki näyttää tosi hyvältä!

Ninni kirjoitti...

Kiitos :)

Jonna kirjoitti...

Heippa!
Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin blogisi jotain kautta, en muista enää mistä, mutta selasin koko blogisi läpi ja koukkuun jäin ;D Oot tehnyt kivoja löytöjä, niin huutiksesta kuin roskalavoilta, niistä tykkään minäkin sekä kirpparit on ihan must! :)

RUMBO kirjoitti...

Löysin vasta blogisi, luin heti kaikki jutut. Tuommosen unelman löysit kolmella eurolla. Hyvä löytö. Etsin kans pitkään vastaavantyyppistä ja sitten sainkin kolme lipastoa, mutta ne odottavat varastolla sijoituspaikkaa taloomme.

Ninni kirjoitti...

Kiitos :) Se oli tosiaan löytö! Tietty piti sit hakee toiselta paikkakunnalta et meni bensoihin rahaa, mut kannatti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...