lauantai 19. kesäkuuta 2010

LÖYTÖJEN ILTA

Huuto.net, tuo löytöjen loputon taivas, ilahdutti meitä taas kerran toissa iltana. Menin sinne lähinnä tappamaan aikaa ja pistin samalla hakuseen pari etsimäämme juttua. Toinen niistä oli suihkuseinä, joka löytyikin muutaman minuutin kahlauksen jälkeen - kympillä Espoosta!

Kylppäri on ollut sitä vaille valmis jo kuukausia, ellei jopa 2 vuotta, riippuen siitä mistä lasketaan. Siitäkö, kun saimme vesieristeet, kaakelit ja pöntön paikoilleen? Vaiko siitä, kun saimme kylppärin kalusteet ja toimivat vesipisteet? Vai olisiko valmiin määritelmä se, kun saimme jo hieman luksusta minisaunan muodossa? (sekin muuten Huuto.netistä)

No, oli miten oli, viimeisen puuttuvan palasen kylppäriin saamme tänä iltana. Vihdoinkin! Sit vaan jännäillään saadaanko se a) ehjänä perille b) ehjänä/oikein paikoilleen ja c) onko seinä niin kiva luonnossa kuin kuvassa?
Jää nähtäväksi.Kopasin samalla Huuto.netistä meille olkkariin jotain simppeliä, kivaa 50-60-luvun maalattavissa olevaa senkkiä, jossa ois mielellään liukuovet - halvalla. Olen sellaista jo hetken haeskellut, mut kaikki tähän mennessä eteen tulleet ovat olleet liian pieniä tai ilman liukuovia - tai liian kalliita/kaukana.
No nyt sitten tärppäs! Kunnostusta kaipaava kaunotar etsi Keravalla kotia ja huutelin sen itselleni hurjaan 3 euron hintaan. Jäi vielä rahaa maaleihin ja uusiin vetimiinkin.

2 kommenttia:

Nena kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Varsinki toi senkki. Itse oon koittanu ettiä vaatekaappia, mutta ei oo sattunu sopivaa kohdalle. Kaikki on aina liian kaukana tai liian kalliita...

Ninni kirjoitti...

Nena: Millasta kaappia etit?
Nim. "Kahdet silmät näkee enemmän kuin yhdet" ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...