sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

KIITTI VINKISTÄ

Tänään oli sellainen päivä kun teki mieli hieman sisustaa ja näperrellä, saada aikaiseksi jotain kivan näköistä ja omatekoista. Toisaalta, jos olisin ollut rahoissani, olisin saattanut napata Noan kärryihin ja körötellä Ikeaan ihmettelemään tavaran paljoutta. Tai sitten olisin jatkanut eilistä kirppiskierrosta.. niin, jos olisin ylipäänsä jaksanut edes ihmistäytyä.
Mutta koska oli sunnuntai, nukuimme pojan kanssa pitkään, otimme hieman aurinkoa ja suunnittelimme terassin "sisustusta" siinä samalla.
Mut pakko oli myös saada jotain aikaiseksi. Jotain konkreettista siis.

Päätin sitten siivota jääkaapin ukkelin nukkuessa. Reipas minä.
Kaapista löytyi mm. jo parhaat päivänsä nähneet punajuuriviipaleet ja fetajuustopalojen jämäöljyt, molemmat lasipurkeissa. Niitä tyhjäillessä mieleeni paukahti joskus taannoin lukemani blogi lasipurkkien tuunaamisesta.. Niinpä päädyin hinkkaamaan purkkien kyljistä etikettejä ja suihkimaan mattamustaa maalia purkkien kansiin.

Sain suolalle ja sokerille kaipailemani lasipurkit Ikean hinnatkin komeasti alittaen. Kiitti vinkistä, Varpunen! Lisää purkkeja syntynee sitä mukaa kun niitä tyhjenee. Joten eikun syömään!Samaan syssyyn ruiskaisin mustaksi myös vanhan karahvin (ex viinipullo) muovi-metallikorkin. Muuttui putelin ilme heti "asiallisemmaksi", ei näytä enää entiseltä viinipullolta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...