perjantai 6. helmikuuta 2015

OTETAAS UUSIKS!


Hei, ja tervetuloa uusi vuosi. 
Loppuvuoden kuonat on nyt rapsuteltu pois ja vedetty hetki henkeä. Keuhkokuumeesta on jäljellä enää yskän rippeitä, poikien korvatulehdukset selätetty toivottavasti pitkäksi aikaa ja läheinen saatettu viimeiselle matkalleen. Suru jäi, mutta elämä jatkuu.

Elämän prioriteetit meni uusiksi siinä samalla kun kalenterikin vaihtui. Terveellisempi ruokavalio, aloitettiin juuri yhteisestä päätöksestä tammikuun juhlien ja herkuttelun jälkeen. Minä päätin, että yhteistä aikaa on järjestettävä enemmän, niin miekkosen kuin lastenkin kanssa. Haaveilen mm. siitä että menisin Noan kanssa ihan kaksistaan vaikka elokuviin tai viettämään äiti-poika-päivää. Päätin myös, että kun jotain to do-listalta pitäisi tehdä, toimeen on tartuttava heti, muuten asiat jäävät roikkumaan.  Ja kun roikotus vähenee, vähenee myös stressi ja asiat rullaa eteenpäin. Ja se jos mikä piristää.

Mutta liikaa ei pidä touhuta. Pitää ehtiä myös olla ja nauttia vaikka tästä ihanasta, energisoivasta valosta. Aurinko paistaa nytkin keittiön valkoisiin kaakeleihin, paljastaa pienet sormenjäljet ikkunoissa ja pölyäkin näyttäisi kertyneen listojen päälle, mutta eipä haittaa! Ehtiihän nuo. Vähän silti siivoilin ja järjestelin, ihan vaan kaurahiutaleet ja myslit uusiin purkkeihin ja dymot päälle. Uusi liinakin piristää keittiössä ja muistuttaa nyt ainakin hetken pyyhkimään puurot ajoissa pois.

Tälläisiä päiviä kuin tänään, on ollut ikävä. Lisää valoa ja tunteja päiviin, lisää energiaa ja hyvää oloa. Ihanaa että kevät tulee!

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kevättä odotellessa nautitaan tästä ihanasta talvesta :) jokainen päivä tästä eteenpäin on lupaus keväästä ja valon lisääntymisestä. Iloa ja terveyttä sinun helmikuuhun.

NINNI kirjoitti...

Kiitos Anne! :) On ihanaa kun tietää että tästä ilmat vain paranee, valon määrä lisääntyy ja päivät pitenee. Ja mikä parasta, kesä on vielä edessä! Sitä odotellessa, nautitaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...