maanantai 12. toukokuuta 2014

GYM BALLS


Kevät. Se se on sitä aikaa vuodesta kun aletaan viettämään peilin edessä enemmän aikaa ja kauhistelemaan vaatteiden istumattomuutta ja kiristystä, nipistelemään naamaan väriä ja uhkumaan tarmoa uuden harrastuksen aloittamiseksi tai ainakin entisen uudelleen virittelyksi.
Kevään varjolla hankinkin itselleni kevyeksi ja mukavaksi kunnon kohotus yritelmäksi jumppapallon. Tuli vastaan kierriksellä ja kun kerran halvalla sai, niin mukaanhan se oli otettava. Tuosta astetta haastavampien vatsalihasliikkeiden tekoon sopivasta apuvälineestä tulikin heti koko perheen suosikki; mamma ja vauva hyppii sillä yhdessä hymyn huulille, isoveikka sirkustelee ja isi pitää sitä rahina. Ei siis turha ostos, uskaltaisin väittää, vaikkei ne viimekesäiset housut nyt sitten tuliskaan mahtumaan päälle.

Kierrätysteema jatkuu myös perheen pienimmän liikutuksessa - löysin netistä vihdoinkin sopivan hillityn jumppakaaren vauvalle. Kauppojen suoltamat riemunkirjavat, muoviset ja keinokuituiset viritelmät, jotka vetävät karvaa ja pölyä magneetin lailla puoleensa, eivät houkuttaneet, joten tämä puinen, jo valmiiksi maaleilla neutralisoitu kapistus oli meille just passeli. Killuttimet siitä uupui, mutta mamman aarrekaapeista löytyi siihen tarkoitukseen ja pikku tuunaukseen sopivia puisia puuhelmiä ja rinkuloita, nyöriä ja washi-teippiä. Tuossa kaaressa kivaa on myös se, että killuttimia voi vaihdella, joten heti kun noihin kyllästytään, etsitään tilalle uudet. Ja kun nämä meidän uudet jumppavehkeet sopii niin hyvin sisutukseenkin, niin ei tartte edes kaapeissa piilotella - eipä ne sinne ehtiskään ;)

/ / /

Our new, used gym gear was found in recycling center and online auction. And a bit of tuning those are suitable for home decoration too. No need to hide the closet ;)

5 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Meillä on tuo kyseinen lelukaari alkuperäisasussaan,eli vanerisena/punaisena. Ole monesti miettinyt pitäisikö maalata,mutta saa luvan jäädä maalaamatta.
Kannattaa muuten olla tarkka ennen kuin alkaa jumppailemaan vatsalihaksia raskauden jälkeen. Jos aloittaa liian aikaisin,eikä vatsa ole siihen vielä valmis,voi saada kaiketi aika pahaa tuhoa aikaiseksi. Jotenkin kai jäädä joku aukko tohon lihasten väliin joka ei sitten palaudu tai umpeudu..

NINNI kirjoitti...

Hei Ilona! Juu, täällä on aloiteltu jumppaaminen ja vatsalihasten etsintä hyvin maltillisesti. Kiitos tästä kuuluu nelivuotiaalle joka ei malta pitää näppejään erossa pallosta, varsinkaan sillon jos ite koittaa sillä jotain tehdä ;)

Idle Wife kirjoitti...

This is so great! It's so rare to find nicely styled baby things. The translation is terrible, but I gather you repainted it yourself. Very well done. Everyone keeps saying babies love bright colours, but I've noticed our almost 3 month old really loves black and white graphics, too. Do you know where to find this play gym originally?

Idle Wife kirjoitti...

Oh never mind! I just found it on IKEA. Nice hack!

NINNI kirjoitti...

Nice that you already found it, haven't time enough to answer earlier..and sorry my english :-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...