torstai 27. helmikuuta 2014

NEW KITCHEN HANDELS


Keittiön uudet vetimet.
Nepä pukee koko tilan, antaa sille ihan omanlaisensa ilmeen ja viimesilauksen, tukevat sitä tyyliä mitä haettu. Meillä nuo hieman vanhaa henkiviksi suunnitellut keittiön kaapit saivat odottaa sopivia  vetimiä aika tovin, mutta lopulta silmää miellyttävän sirot, aidot vanhat lankavetimet bongattiin nettihuutokaupasta, ja vieläpä erittäin huokeaan parin kympin hintaan. Ovat kuin piste iin päälle. Ja mamma tykkää kovin! 
Mitä te tykkäätte? 

/ / /

Well now we have the new handles in the kitchen. What do you think?

8 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Tykkään ihan hirveästi!
Ja tuo teidän keittiö on muutenkin kerrassaan mahtava.

Asuimme lapsuuteni erään omakotitalon yläkerrassa. Meidän keittiössä oli juuri tuollaiset vetimet. Kokopuisissa ohuissa kaapinovissa. Kaapit olivat ihanat.

Muutama vuosi sitten haaveilin, että muuttaisimme kyseiseen asuntoon vuokralle. Kävin katsomassa asuntoa ja sinne tehtiin juuri keittiöremonttia. Ihana keittiö oli hävitetty ja tilalla oli hirmuinen laminaattimörskä.
Siinä meni fiilikset kyseisen asunnon suhteen.


Suveliina kirjoitti...

Ihanalta näyttää. Vetimet ovat kyllä piste Iin päälle. Mukavaa viikonloppua!

Karoliina kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

NINNI kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteistanne! :) Ja Ilona, voi vitsit, nykyään heivataan kyllä niin helposti vanhaa, hyvää kaatikselle et ihan itkettää. Ihmiset ei vaan ymmärrä hyvän päälle aina.. Mut onneks on vielä "meitä" vanhan perään kaihoavia ja hyvän päälle ymmärtäviä ;)

Koti1898 kirjoitti...

Onpa kauniit kaapit ja laatikot. Vetimet sopivat niihin kuin nenä päähän. Olen ollut ihan tyytyväinen omaan keittiöömme, mutta nyt kyllä läikähtää pieni kateus...

Sini kirjoitti...

Hei! Mistä teidän kaapistot ovat? Tosi kivannäköiset!

NINNI kirjoitti...

Moikka! Ja kiitos, kaapisto on meidän suunnitelmien mukaan puusepän valmistama. Suosittelen lämpimästi turvautumaan ammattilaiseen! Meidän tapauksessa kaapisto tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin standarditavara ja saatiin about just sellanen kun haluttiin :)

Sini kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta! Pitääkin alkaa selvittämään puuseppävaihtoehtoja, koska meilläkin on tarve erikoismitoitetuille kaapistoille. Ihana keittiö teillä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...