torstai 21. marraskuuta 2013

SHARING RENOVATION


Hei kuulkaas!
Meillä on kaivettu sahat ja sirkkelit varaston kätköistä (ehtikö ne edes sinne asti?) ja ne laulaa taas. Näin loppuvuoden spurttina otettiin isännän kanssa pikku projektiksi jakaa entinen makkari, talomme suurin huone, kahtia. Toisesta tulee vieras-/työhuone ja toisesta Noouskan ensimmäinen ikioma huone. Ihanaa!
Ootan niin että saataisiin raavittua tarmo ja aika projektin loppuunviemiseksi, nyt kun on vasta katto putsattu vanhoista sisustuslevyistä ja paneloitu kuten muutkin huoneet. Edessä olisi katon ja seinien maalausta, tapetointia ja tietty sekin väliseinä pitäisi kyhätä jossain välissä. Mutta voi sitä ihanuutta kun päästään pojan huoneen sisustusvaiheeseen! Ideoita on ainakin sata.
Kut katellaanpa mitä niistä tulee..

/ / /

Here we go again.. Saw and circular saw has again been dug up from the store and the new renovation started. This time we`ll share biggest room of our house in half - one room will be a guestroom / office, and the second one Noouskas the very first own room.  Oh loveliness! Can not wait to get to the decorate..

1 kommentti:

MS Ordinary kirjoitti...

Tsemppiä remppaan! T: toinen remppaaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...