keskiviikko 13. marraskuuta 2013

GRAY ANATOMY
Pieni kurkistus makkarin nykytilaan.

Kuten huomata saattaa, niin harmaasta on tullut kuin varkain se "punainen lanka" valkoisen rinnalle. Elloksen vinoraitaiset lakanat olivat edulliset ja tyyliimme sopivan simppelit, niistä onkin tullut uudet lempparit. HAYn harmaat säilytysboxit löytyivät Tanskan reissulla Bahnesta oikein mukavalla alennuksella, samoin neulepeitto ihanan Magasinin kesäalesta. Myös punottu kori, sekin harmaa, on edukas löytö Ikean löytöpisteestä.
Vaatekaappien väritys on varmaan suurin syy tähän harmauden kertymiseen, koska niiden alkuperäistä väriä ei haluttu lähteä muuttamaan; sama maalisävy kun toistuu myös kaikissa talomme väliovissa ja ovenpieluslistoissa. Yöpöydän virkaa toimittavat vanhat metalliset arkistolokerikot ovat muinainen löytö kirppikseltä, ja minkä väristä arkistointi on? Niin. Harmaata, kuten valokin tähän aikaan vuodesta.

/ / /

Our bedroom today. Gray is the color as you can see.

4 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Oikein kaunista.

Hei nyt kerrot kokemuksia noista pussilakanoista! Olen jo moneen otteeseen laittanut ne elloksella ostoskoriin ja sitten kuitenkin jättänyt tilauksen tekemättä kun empinyt..
Ovatko kovin karheat tai ohuet (näkyykö niistä läpi)?

Ilona

NINNI kirjoitti...

Oi kiitos Ilona! :)
Ja nakkaa vaan lakanat koriin! Olivat oikein iloinen ylläri itelleni kun ne hyppysiini sain; tiivistä puuvillaa ovat, ei näy läpi, eikä karheat lain vaan oikein mukavan pehmoiset. Pesuissakaan eivät ole olomuotoaan muuttaneet. Hankin lisää näitä kunhan lakanoiden ostokielto loppuu joskus ;)

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Kiitos arvioista!

Lakanoiden ostaminen on aina vähän turhaa..(siis elleivät edelliset ole rei illä).
Kahdilla seteillä kun pärjäisi ihan mainiosti.

Että eikun odottamaan voittaako materialistinen vai ekologinen puoli minussa..

ibb kirjoitti...

Looks great for me...just a touch of colour in a little think...to break a bit the monocromicity....perfect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...